Nyolc megyében két hétig ingyen nézhető a Viasat Nature

Kütyü Magazin - 2019. január 31.

Nyolc megye Tarr Kft.-s előfizetői most két hétig ingyenesen élvezhetik a Viasat Nature természetcsatornát. Az akció 2019. február 1-15. között tart, és a csatorna ez alkalomból olyan friss programokat kínál, amelyek során vad bébiállatok első lépéseit, vagy a világ egyik legnagyobb állatkórházának szokatlan történeteit ismerhetik meg a nézők, de megtudhatják azt is, melyek a legnépszerűbb kutyafajták és miért alakultak így ezek a preferenciák.

Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun, Zala, Vas és Veszprém megye Tarr Kft.-s előfizetői a 67. programhelyen két hétig ingyenesen foghatják a nagymúltú Viasat Nature csatornát.

„Számunkra fontos, hogy olyan emberekhez is eljuttassuk műsorainkat, akik egyébként nem találkoznának ezekkel. A Tarr Kft.-vel a kezdetektől fogva nagyon jó kapcsolatot ápolunk, és örömmel állunk az egyes kezdeményezések elé. Bízunk benne, hogy a több mint 300 településből, amelyet a szolgáltató lefed, sok új háztartásba sikerül értéket és élményt vinnünk a természet és az állatok ihlette dokumentumfilmekkel” – nyilatkozta Horváth Tamás, a csatornatulajdonos Viasat World kereskedelmi igazgatója.

 

A kódolatlan időszakban, február 3-án debütál az Élet: az első lépések című dokumentumfilm első évada, amelyben a David Attenborough mellett gyakorlatot szerző Patrick Aryee biológus a vadon élő állatkölykök legsérülékenyebb időszakát örökíti meg – láthatjuk, hogy a természet milyen leleményes stratégiákat hívott életre, amelyek segítik az ifjoncokat a legmeredekebb tanulási időszakban. A következő napon a Szuper állatorvos 5. évada indul útjára, ezúttal is olyan különleges esetekkel, amelyek eredetileg reménytelennek tűntek. Noel Fitzpatrick kórháza a világ egyik legnagyobb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol az ápolás szintje még a beteg embereket is kielégítené. Február 9-én pedig a Kedvenc kutyáink című dokumentumfilmet tűzi premierre a Viasat Nature, így megismerhetjük a legnépszerűbb kutyafajtákat, és megtudhatjuk azt is, hogyan változtak preferenciáink az évek során.

 

A kódolatlan időszak után a csatorna a Tudástár, a Mix és a Platina Mix csomagokban továbbra is elérhető lesz a Tarr Kft. hálózatában.

Vissza