T. Danny Csókkirálya már 1 millió megtekintés felett jár

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 14.

Futótűzként terjed T. Danny legújabb slágere, melyben a Hungária Csókkirály című örök klasszikusát dolgozta fel. A dalhoz készült videóklip már 1 millió megtekintésnél jár, és a harmadik legfelkapottabb magyar zeneszám a YouTube-on. Hogyan készült el a nyár slágere? A hivatalos werkfilmnek köszönhetően most beleshetünk a kulisszák mögé!

Teljesen új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny, melynek feldolgozásával egy régi álma vált valóra a fiatal magyar rappernek. Egyedi stílusával az ikonikus szám egy teljesen új oldalát mutatja meg – mindezt úgy, hogy az eredeti sláger karakterisztikus elemei továbbra is visszaköszönnek, ezzel is tisztelegve a Hungária előtt. A dalhoz készült videóklipben párhuzamosan láthatjuk T. Danny mai és gyerekkori énjét, ahogy megélik a slágert, és még Fenyő Miklós is feltűnik egy jelenet erejéig. A videó kevesebb, mint két hét alatt érte el az 1 milliós nézettséget, sőt a harmadik legfelkapottabb magyar zeneszám is egyben a YouTube-on.

 

 

„Elképesztő élmény számomra, hogy a Csókkirály már 1 millió feletti megtekintésnél jár! Úgy érzem, a dallal egy teljesen új oldalamat tudtam megmutatni. A forgatás baromi jó hangulatú volt, Pirisi Krisztián pedig maximálisan hozta a gyerekkori énem megtestesítését. Külön öröm számomra, hogy az augusztus 17-i Budapest Parkos koncertemen a rajongók élőben is bulizhatnak a régi-új slágerre.” – mondta el T. Danny, azaz Telegdy Dániel.

A feldolgozás és a klip a Yettel Stage zenei platform keretében jött létre, amelynek idei célja, hogy megmutassa a régi kincsekben rejlő értékeket. A Csókkirály újragondolásával, T. Dannyvel együttműködve a Yettel arra hívja fel a zenerajongók figyelmét, hogy a fiókban lapuló régi telefonjaikat vigyék vissza a szolgáltató üzleteibe, hogy azokat szakszerű módon újrahasznosíthassák. Ráadásul augusztus 30-ig a régi készülékért cserébe 30 000 Ft kedvezményt is kaphatnak, ha új mobilt vásárolnak publikus lakossági hangalapú számlás tarifával, 2 év hűséggel.

A forgatásról készült werkfilm ITT érthető el.

A dal a Spotify-on itt érhető el; a klip linkje: https://youtu.be/NOIvF4M_cZU

Vissza