Biztonságos hozzáférés az ASUSTOR VPN-szolgáltatásával

Kütyü Magazin - 2023. november 23.

Az ASUSTOR VPN-szolgáltatása biztonságos hozzáférést és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít minden egyes felhasználónak.

Választhatsz, hogy a VPN-kliens segítségével biztosítod a kapcsolatok védelmét vagy a NAS VPN-szerverként történő alkalmazásával, amelyhez mások is hozzáférhetnek. A távoli felhasználók, fiókirodák, üzleti partnerek és akár az üzleti úton lévő alkalmazottak is gyorsan és biztonságosan hozhatnak létre kapcsolatokat. Az ASUSTOR VPN-szolgáltatása igazán hatékony megoldást kínál a vállalkozásoknak.

• Támogatja az általánosan használt PPTP-, OpenVPN- és L2TP/IPsec-protokollokat.

• Lehetőséget kínál a VPN-kapcsolatok azonnali megtekintésére és a gyanús kapcsolatok megszakítására – VPN-szerver üzemmódban.

• Támogatja a rendszer indításakor történő leválasztás és automatikus csatlakozás képességét – VPN-kliens üzemmódban.

 

 

Biztonságos kapcsolatok

Az ASUSTOR NAS támogatja a VPN-kapcsolatokat, így biztonságos hozzáférést és rugalmas telepítési lehetőségeket biztosít. A NAS képes VPN-kliensként működni, amely aztán PPTP- vagy OpenVPN-protokollokon keresztül csatlakozhat VPN-szerverhez, lehetővé téve a különböző virtuális magánhálózatokhoz való hozzáférést. Az ASUSTOR NAS támogatja több VPN kapcsolati profil létrehozását is, így könnyedén válthatsz a különböző VPN hálózati kapcsolatok között.

 

 

WireGuard

Az ADM 4.2 bevezette a WireGuard klienst, amely egy újabb és hatékonyabb VPN-protokoll. A WireGuard VPN-eket az egész világon egyre inkább támogatják a VPN-szolgáltatások, amelyek NAS-on történő használata csökkenti a sebesség- és késleltetési veszteségeket egyaránt.

Vissza