Jelentős mértékben frissült a Skype

Farkas Norman - 2011. augusztus 5.

A program androidos változata immár 21 készüléken támogatja a videóhívás funkciót. Két táblagép is szerepel az eszközök között, melyekről elérhető az új szolgáltatás.

Néhány hete beszámoltunk arról, hogy a Skype androidos alkalmazása 4 készülék számára tette lehetővé a videóhívást. Tekintettel a szolgáltatás nagy sikerére, a már a Microsoft tulajdonát képező cég úgy döntött, hogy kiterjeszti azt több eszközre is a szoftver 2.1-es verziójában.

A videóhívás tehát már a következő készülékekkel is használható a frissített Skype-pal:

Acer A5, HTC Desire (2.2), HTC Desire HD, HTC Evo 3D, HTC Evo 4G, HTC Incredible S, HTC Sensation, HTC Thunderbolt – Verizon (2.2) (Csak USA), LG Revolution – Verizon (2.2) (USA), Samsung Droid Charge – Verizon (2.2) (USA), Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Sony Ericsson Xperia Play, Sony Ericsson Xperia Ray okostelefonok és HTC Flyer, Samsung Galaxy Tab táblagépek.

Ha még nem rendelkezel az alkalmazással, viszont szívesen kipróbálnád a videóhívást (és a készüléked a támogatott modellek között szerepel), akkor azt javaslom, tégy egy próbát!

 

A Skype-ot ingyenesen letöltheted az Android Marketről.

 

Vissza