Logitech Full-Up: Ipad2 billentyűzet

Vértes Judit - 2011. szeptember 25.
Amikor megjelentek az érintőképernyős eszközök, mindenki lelkesen fogadta. Aztán szép lassan rájöttünk, hogy hiányzik az a fránya billentyűzet. Különösen, ha hosszabb szöveget kell begépelnünk. Az iPad készülékekhez is már többen próbáltak billentyűzetet készíteni, ilyen volt például a CruxCase Crux360 billentyű és tok, vagy a Logitech's Keyboard Case by ZAGG, de ezek hibája az volt, hogy mivel méretük nem lehetett nagyobb az iPad méreténél, elég szorosan voltak egymás mellett a billentyűk. A Logitech Fold-Up iPad2 billentyűzete úgy tűnik, megoldotta a problémát.

 

A Full-Up billentyűzete semmivel sem kisebb, mint a hagyományos billentyűzet, és a Delete gomb kivételével minden megtalálható rajta, éppen ott, ahol megszoktuk.
A billentyűzet súlya ugyan megduplázza az iPad súlyát, de egyetlen gombnyomásra nyitható, csukható, és még a Smart Cover tok is elfér mellette. A billentyűzet egy kis műanyag fiókban elfér az iPad hátoldalán, és pontosan akkor kapcsol be, ha kinyitjuk. Az elem 500 óra gépelés után merül csak le, de egy USB kábelen keresztül újra tölthető.  

Vissza