iPhone 4 vs iPhone 4S – Megéri váltani? [Videó]

Farkas Norman - 2011. október 25.

A Pocketnow egy majdnem 11 perces videón méri össze az Apple két mobiltelefonját, hogy választ adjon a kérdésre. A felvételből kiderül, hogy érdemes-e a gyártó legújabb készülékére váltani annak elődjéről.

Bizonyára az iPhone 4 tulajdonosok sokasága fogja izgatottan végignézni a pocketnow.com videóját, mely az előd- és utódmodell közt fellelhető különbségeket szemlélteti. Érthető az érdeklődésük, hiszen miért válnának meg szeretett készüléküktől, ha az újdonság nem kecsegtet elegendő fejlesztéssel?

Nos, a felvételen mindkét telefon nagyon kellemes sebességet nyújt, de a 4S szinte mindenhol egy leheletnyivel sebesebben dolgozik (persze leszámítva azokat az eseteket, amelyeknél nem sikerült a két készüléket egyszerre megérinteni).

A 4S mellett szól a jóval dinamikusabb grafikus teljesítmény és a teljes értékű Siri megléte, bár ez utóbbit némi ügyeskedéssel az iPhone 4-re is rá tudjuk varázsolni. Az elődmodell számára kedvez az egyre alacsonyabb ár, és a tény, hogy valójában nem is sokkal lassúbb a 4S készülékhez képest.

Persze a konklúziót mindenki saját nézőpontja alapján vonja le, hiszen például egy megszállott iPhone-fan gondolkodás nélkül megvásárolja a legújabb Apple-mobilt.

Vissza