ZTE Era – Tegra 3 és Ice Cream Sandwich 7,8 milliméterben

Farkas Norman - 2012. február 27.

A kínai gyártó idei csúcsmodellje a ZTE Era, mely a Mobile World Congressen került bemutatásra. A újdonság felszereltsége sok jót ígér, de vajon milyen áron juthatunk majd hozzá?

Az NVIDIA négy plusz egy magos Tegra 3 processzorával felvértezett ZTE modell olyan finomságokat tartalmaz, mint a 4,3 hüvelykes, qHD (960 x 540 pixel) megjelenítő, a – microSD kártyával bővíthető - 8GB belső térhely, vagy a szintén az NVIDIA –nak köszönhető Icera 450 HSPA+ modem. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató masina lelke tehát nagyon hasonít a HTC One X-ben dolgozó egységre, mely az alap négy magja mellett tartalmaz egy ötödiket is, ami kevés fogyasztása révén jó hatással van az akkumulátor üzemidejére.

A ZTE Era mindössze 7,8 milliméteres házába (ismerős adat, ugye?) olyan fícsörök is befértek, mint a Dolby hangzás és a HD Voice. A kütyü megjelenésének pontos dátuma és várható ára egyelőre ismeretlen, de kíváncsian várjuk a fejleményeket, melyeket azonnal megosztunk Veled.

A kínai gyártó tervei szerint 2015 végére a világ három legnagyobb mobilgyártójának egyike lesz, s ennek elérésében kiemelt szerepet játszhat az Era.

Vissza