Samsung nap az új Galaxy Mini 2-vel

forrás Prim Online - 2012. április 25.

Már elérhető a Vodafone-nál a Samsung legújabb okos készüléke, a Galaxy Mini 2. A számos fejlesztésen túlesett, rendkívül könnyű telefon elődjéhez hasonlóan nagy népszerűségre számíthat.

A készülék legnagyobb újdonsága és egyben különlegessége az NFC-chip, melynek előnyeit a szerencsés kiválasztottak már tavaly nyáron megtapasztalhatták. A tervek szerint már nem kell sokat várni arra, hogy bárki kipróbálhassa a mobilfizetés élményét, hiszen a Vodafone-nál megvásárolható Samsung Galaxy Mini 2-vel pillanatok alatt, biztonságos módon, gyakorlatilag érintés nélkül lehet majd fizetni az erre felkészült helyeken.

A telefon 3,27 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel bír, melynek felbontása 320x480 képpont, vagyis dupla annyi, mint elődjéé, a Samsung Galaxy Minié. A hátlapon egy 3 megapixeles kamera található, mellyel VGA (480p) felbontásban akár videót is készíthet a felhasználó.


Az Android 2.3-as operációs rendszerrel megvásárolható Samsung Galaxy Mini 2 egymagos, 800 MHz-es processzorral és 2,7 GB-os belső tárhellyel rendelkezik, ami micro SD kártyával egészen 32 GB-ig bővíthető. A készülékben a közösségi szolgáltatásokat tömörítő Samsung Social Hub már előre telepítve megtalálható, de további extra programok, így a zenerajongóknak kedves Music Hub, és az univerzális csevegőkliens ChatOn is rendkívül egyszerűen letölthető.

Az április 27-én, a Vodafone Smart Store-ban rendezett Samsung napon a Galaxy Mini 2 rendkívül kedvezményes áron, mindössze 1 forintért vásárolható meg Mátrix 5 tarifacsomaggal és két év hűséggel. Ezen a napon további három készülékhez is óriási kedvezménnyel lehet hozzájutni, így például a nemrégiben a polcokra kerülő, nagy kijelzős, 5,3 hüvelykes Samsung Galaxy Note-hoz, amely Mátrix 7-es tarifával és 2 év hűséggel mindössze 64 990 forintba kerül. A nagy hatótávolságú Wi-Fi-vel bíró Samsung Galaxy Gio 39 990 forint helyett mindössze 990 forintért vihető el Mátrix 5 tarifacsomagban, 2 éves hűségnyilatkozattal, illetve a Samsung Wave III, amely 4 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel és Bada 2.0 operációs rendszerrel rendelkezik, Mátrix 5 tarifacsomagban 2 éves hűségnyilatkozattal 19 990 forintért szerezhető meg.

A teljes pénteket átszövő Samsung napon bárki felkeresheti és kipróbálhatja a gyártó összes okostelefonját a Vodafone Smart Store-ban, sőt a jelenlévő Samsung szakértőnek és felkészült eladóknak köszönhetően minden felmerülő kérdésére is választ kaphat.
 

Vissza