Négycolos kijelzőt, fém hátlapot és kisebb csatlakozót kap az új iPhone?

Farkas Norman - 2012. május 7.

A legújabb pletykák megjósolták a következő generációs iPhone méreteit, s szerintük olyan elemek kerülnek a szerkezetbe, mint a 4 hüvelykes, Gorilla Glass 2-vel védett kijelző, a fém hátlap, vagy az új kialakítású, kisebb rendszercsatlakozó.

A Samsung új zászlóshajója bemutatkozott, a Galaxy S III név mögött megbújó kütyü nem rejtély többé. Így nem is csoda, hogy az Apple üdvöskéje visszakerült a mendemondák középpontjába.

A legfrissebb - készpénznek nem vehető - hírek szerint az új iPhone 125 x 58,5 x 7,4 milliméteres lesz, hátlapja fémből készül, előlapján pedig egy 4 hüvelykes, retina felbontású érintőképernyő kap helyet. A Gorilla Glass 2 üveggel fedett megjelenítő megnövelt magasságú lesz az alkalmazásokkal való kompatibilitás érdekében. A karcsúsítás miatt a készülék alján fellelhető csatlakozó az elődökénél 20 százalékkal vékonyabb kialakítást kaphat.

A fenti jóslat kissé ellentmond az Apple azon törekvéseinek, melyek az új iPad-ben manifesztálódtak: az amerikai gyártó egyértelműen az LTE hálózatokon hozott üzemidő szinten tartását helyezte előtérbe a használat szempontjából sokkal jelentéktelenebb vékonysággal szemben.

Igen érdekes modellt helyeztek kilátásba a pletykák, mi pedig kíváncsian várjuk a további fejleményeket, hogy beszámolhassunk arról, mit tartogat számunkra az új iPhone.

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: iPhone, Apple
Vissza