Mozi24: már Windows Phone-on is

forrás Prim Online - 2012. május 14.

Három nagy sikerű verzió után a Mozi24 alkalmazás a következő nagy esélyesnek tartott mobil operációs rendszerre is megjelent. A Sanoma Media Budapest applikációja ezzel valamennyi hazánkban jelenleg meghatározó mobilplatformon elérhetővé vált.

Mára a Mozi24-et összességében közel száztízezer alkalommal töltötték le, kategóriájában megjelenése óta a Top25-ben maradt, a felhasználók értékelései is tükrözik népszerűségét. Az alkalmazás iOS-verziója 2009 szeptemberében startolt, két hónap múlva követte a Nokia okostelefonokra szánt Symbian-widget, majd 2011 decemberében megjelent az Android platformra készült változat is.

Az új fejlesztés hátterében azok a nemzetközi tendenciák állnak, amelyek sikert jósolnak a Microsoft mobilplatformjának. A diagramok gyors növekedést mutatnak világszerte, a platform máris bekapcsolódott az iOS és az Android versenyébe, egyes prognózisok szerint az év végére pedig megelőzve az Apple operációs rendszerét a második legelterjedtebb lehet. Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Mobilmédia üzletágának vezetője szerint:„a Windows operációs rendszerét nem lehet figyelmen kívül hagyni, egyértelmű volt számunkra, hogy ezeknek a felhasználóknak is kedvezni szeretnénk. A Mozi24 sikere alapján úgy gondoltuk, ezzel a termékkel érdemes debütálnunk, és az első visszajelzések azt mutatják, hogy a felhasználók is várták már az appot.”

A Mozi24 WindowsPhone alkalmazás a platform sajátos dizájnját alkalmazza, funkcionalitásában viszont nem tér el az app korábbi verzióitól. A premierfilmek kiemelése mellett az összes jelenleg futó filmet listázza és ismerteti, azzal együtt, hogy melyik filmet hol és mikor vetítik a mozik. A mozik helyét térképen jelöli, a kiválasztott mozi telefonszáma az alkalmazásból tárcsázható, valamint a filmkritikák mellett DVD-ajánlókat és filmes híreket is tartalmaz.

Az alkalmazás letölthető: http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/e608215b-6b38-4379-a407-6c5b3a44e54b

Vissza