Android és iOS kompatibilis "halradar" az eredményesebb pecázásért - Deeper

Farkas Norman - 2012. június 12.

A Friday Labs egy olyan, Android és iOS készülékekkel kompatibilis kütyüvel rukkolt elő, mely a vízbe dobva képes érzékelni a halak jelenlétét, s így borzasztóan meg tudja könnyíteni az okostelefonos horgászok dolgát.

Nem kell többet a véletlenre bízni a kapást, hiszen a Friday Labs újdonsága "megmondja", hogy hol érdemes bedobni a csalival felturbózott horgot.

A Deeper lényegében egy pici szonár, azaz hangradar, mely egy kisméretű vízálló gömbben öltött testet. A 100 grammos készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a horgászbot végén helyet foglaló júzer iOS, vagy Android rendszerű telefonjával, táblagépével, az általa küldött információkat pedig egy - a platformnak megfelelő - alkalmazás közvetí ti a felhasználónak. Ugye milyen nagyszerű?

Nos, a Depper tényleg nem semmi eszköz, s ennek megfelelően igen borsos ára van. A készüléket 150 dollárért előrendelhetjük, viszont érdemes tudni, hogy ebben az esetben a masina terepen nem tesztelt verzióját kapjuk. Ha biztosra akarunk menni, akkor 200 dollárért (cirka 50 000 forint) juthatunk hozzá a hivatásos horgászok által végzett tesztelés után.

További információkat itt olvashatsz a termékről.

 

 

Vissza