Már Windows Phone platformon is hódít a TV24

Kütyü Magazin - 2012. július 10.

A TV24 iPhone, iPad és Android után már Windows Phone7 platformon is elérhető. Az összességében már százharmincezer telepítésszámot meghaladt alkalmazás funkcionalitásában nem tér el az elődeitől, a felhasználói felület viszont a rendszer alapját jelentő Metro UI alapelveit szem előtt tartva készült el.

A TV24 ezen a platformon is egyszerűen kezelhető, személyre szabható, és a több mint száz csatorna műsorát tartalmazó kínálatával a legteljesebb mobil tévéműsorok egyike. Belépés után a kedvenc csatornáink jelenleg futó műsorai jelennek meg, „kattintás” után a kiválasztott csatorna kínálatához jutunk, majd az egyes műsorok adatlapjaihoz. A nyitóképernyő – ahogy iOS-en és Androidon is – természetesen személyre szabható: kiválaszthatjuk és tetszőleges sorrendbe újrarendezhetjük a kedvenc csatornáinkat. A nyitóképernyőn továbblapozva a különféle szűrések következnek egymás után: az esti műsorok, filmek, sport, sorozatok.

A tévés hírek és a keresés mellett a megszokott emlékeztető funkció is megmaradt, egy újítással, ami jelenleg csak a WP7-verzióban elérhető: szabadon megadhatjuk, hogy az alkalmazás hány perccel a műsorkezdés előtt jelezzen (5 és 30 perc között). A TV24 kihasználja a platform nagy előnyét, az élő csempéket is: a kezdőképernyőre kitűzhetjük a beállított emlékeztetőinket, illetve a kiválasztott csatornák műsorát is.

A TV24 WP7-alkalmazás letölthető a Marketplace felületéről.

 

 

Vissza