Piacon a tripla SIM-es Motorola Motokey EX117

Farkas Norman - 2012. augusztus 3.

Már kapható a Motorola három SIM kártya foglalattal felvértezett mobilja, mely ugyan nem okostelefon, jó választás lehet azok számára, akik egy készülékben szeretnék tudni kártyáikat, továbbá fontos nekik a kényelmes szövegbevitel és a Facebook elérése is.

Korábban beszámoltunk a Motorola tripla SIM-es csodájáról, mely dedikált Facebook gombbal és teljes fizikai QWERTY gombsorral rendelkezik. Nem kell tovább várni a készülékre, ugyanis már kapható Brazíliában és Kanadában, egyéb régiókban való megjelenését viszont még homály fedi.

A Motokey EX117 névre keresztelt mobil a fentiek mellett 2 hüvelykes, 220 x 176 pixel felbontású kijelzővel, 2 megapixeles kamerával, FM rádióval, Bluetooth modullal, 2GB kapacitású, előre behelyezett microSD kártyával és 3,5 mm-es jack kimenettel rendelkezik.

A masina tehát nem pályázik a "technokraták kedvence" címre, viszont háromkártyás mivolta, QWERTY gombsora és Facebook gombja vonzóvá teheti azok számára akik nem vágynak okostelefonra és elegük van a SIM-ek cserélgetéséből, illetve több készülék párhuzamos használatából. Szerintünk a 85 dollárba kerülő Motorola Motokey EX117 sikeres termék lehet, hiszen remek funkcionalitása mellé abszolút nem társul vészes ár.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: mobiltelefon, SIM, Motorola
Vissza