Ismét megmutatkozott a Sony Xperia Tablet

Farkas Norman - 2012. augusztus 9.

Új képeken pózol a Sony nemrég lebuktatott Xperia táblagépe, mely vékony alumínium házban, négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral meghajtva érkezik.

Július végén kiderült, hogy a Sony egy új táblagép bevezetését tervezi, mely az Xperia Tablet nevet kapta. A masináról rengeteg információ vált nyilvánossá, viszont jó minőségű képeken nem láthattuk teljes valójában. Ez most változott az XDA Developers jóvoltából, ugyanis a fórumon felbukkant néhány ilyen fotó is.

Az Xperia Tablet a Sony tavaly bemutatott Tablet S modelljének dizájnját követi, ám jóval vékonyabb annál. Belsejét tekintve is nagy előrelépéseket mutat a 9,4 colos, 1280 x 800 pixeles kijelzővel szerelt kütyü, ugyanis meghajtásáról egy négymagos Ncidia Tegra 3 processzor gondoskodik, melyet egy 1 megapixeles előlapi- és egy 8 megapixeles hátlapi kamera egészít ki.

A hírek szerint a készülék fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot, megy vélhetően frissíthető lesz 4.1 Jelly Beanre.

Hogy mikor landol a piacon az Xperia Tablet? Nos, az eddigi információk szeptemberi premierre utalnak, sőt azt is tudni vélik már, hogy a gép 16, 32 és 64GB-os változatokban kerül az üzletek polcaira, előbbiért pedig cirka 450 dollárt kell majd kicsengetni.

Az új fotók alapján mi a véleményed a jövevényről?

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Tablet PC, Xperia, Sony
Vissza