LG Optimus G E973 - Hatalmas kijelző, négy mag és LTE

Farkas Norman - 2012. augusztus 27.

Nemrég lelepleződött, most pedig megjelent néhány fotón az LG androidos nagyágyúja, melynek hivatalos bemutatójára a napokon belül megrendezésre kerülő IFA 2012 kiállításon kerül sor. A csúcsmodell felszereltsége több ponton is érdekes, ám a második generációs, négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor jelenléte a legizgalmasabb.

Az LG augusztus 24-én bejelentette, hogy úton van az Optimus G (G, mint Great, azaz nagyszerű), mely a gyártó idei legnagyobb durranásának ígérkezik. Az 1,5GHz-es, négymagos, második generációs Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral meghajtott jövevényben 2GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera, LTE hálózati támogatás és 4,7 hüvelykes IPS HD kijelző kapott helyet, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot - mely később minden bizonnyal frissíthető lesz 4.1 Jelly Bean-re.

A Bluetooth SIG szerint a masina több verzióban is megjelenik világszerte, például lesz E973, E975, E975J, E974 és E972 azonosítóval ellátott változat is.

Az alábbi, AndroidMX-től származó fotókon a LG Optimus G E973 kódnevű kiadását láthatjuk.

A telefonnal az IFA 2012 kiállítás során ismerkedhetünk meg közelebbről, melyre már csupán néhány napot kell várnunk.

Az eddigi információk alapján mi a véleményed az LG újdonságáról? Szerinted méltó ellenfele a HTC One X és Samsung Galaxy S III modelleklnek?

 


 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: LG, Optimus, IFA, quad-core
Vissza