Öt tavalyi LG mobil kap Android 4.0 frissítést

Farkas Norman - 2012. augusztus 27.

Újabb információ érkezett az LG részéről a tavalyi modellek Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítését illetően. A gyártó szingapúri képviselete szerint öt tavalyi modell biztosan megkapja a frissebb rendszert.

Rengeteg, az Android 4.0 frissítésekről szóló ellenmondásos bejelentés és pletyka tette hírhedté LG-t a felhasználók körében, s most már épp ideje lenne tisztázni, hogy pontosan mely tavalyi modellek kaphatják meg frissebb rendszert. Reméljük, hogy a gyártónál is érzik ezt, s ennek fényében tette közzé annak szingapúri képviselete a hivatalos Facebook oldalán, hogy az Optimus Black, Optimus 3D, Optimus LTE, Prada 3.0 és Optimus 2X modellek megkapják a várva várt update-et. A bejegyzés szerint az említett készülékekre a "kellő időben" érkezik meg az új rendszer, ám a felhasználók nevében talán nyugodtan kijelenhetjük, hogy ez az idő már bizony rég eljött.

Sajnos egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a frissítések csak Szingapúrban jellenek-e meg (elvégre csak a szingapúri részleg említi őket), vagy világszerte. Az LG biztosan nem tétlenkedett az elmúlt időszakban, hiszen hamarosan bemutatkozik a négymagos Optimus G, nemzetközi piacra kerül az Optimus Vu és megjelenik a Vu 2. Viszont hiába jönnek az új modellek, ha csalódottságuk miatt más gyártók felé fordulnak azok a júzerek, akik friss rendszert szeretnének tudni okostelefonjukon.

 

Vissza