Galaxy Note II: Október közepén, 546 fontért

Farkas Norman - 2012. szeptember 6.

Az Egyesült Királyságban már előrendelhető a Samsung új táblagép-okostelefon hibridje, a Galaxy Note II. A Clove október közepére ígéri a készüléket, melynek darabjáért 546 angol fontot kell kicsengetni.

Talán nem esünk nagy túlzásba, ha azt állítjuk, hogy felhasználók milliói várják az IFA nemzetközi szakkiállításon bemutatott Samsung Galaxy Note II érkezését. A tavaly leleplezett Note utódjának számító készülék tegnap felbukkant a brit Clove kereskedő weboldalán az előrendelhető modellek között. A kereskedő nem közölt pontos megjelenési dátumot, csak annyit, hogy várhatóan október közepén érkezik meg raktárába a kütyü.

Ahogy lenti kép is tanúsítja, a Clove-nál bruttó 546 angol font (cirka 198 ezer forint) körül alakul a Note II ára, s ez az összeg minden bizonnyal a legolcsóbb, 16GB belső tárhellyel szerelt modellre vonatkozik - a 32 és 64GB-os verziók árát tehát továbbra is homály fedi.

 

 

A Galaxy Note II az év egyik legizgalmasabb Samsung készüléke. Az 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD Super AMOLED érintőképernyővel, 1,6GHz-es, négymagos Exynos processzorral, 2GB RAM-mal és microSD foglalattal szerelt eszköz fedélzetén az Android operációs rendszer legfrisebb verziója, azaz a 4.1 Jelly Bean teljesít szolgálatot. A tablet-okostelefon hibrid S Pen stylusszal és rengeteg, a tollat támogató alkalmazással érkezik, melyek segítenek kiaknázni a hatalmas képernyőben rejlő lehetőségeket. A készülék képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles, 1080p Full HD videók rögzítésére alkalmas, LED villanóval segített fő-, valamint egy 1,9 megapixeles előlapi kamera felel, az energiaellátását pedig egy igen izmos, 3100mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung, Note II, Galaxy
Vissza