Aston Martin Aspire - Luxus és Android

Farkas Norman - 2012. szeptember 18.

Hong Kongban mutatkozott be a brit autógyártó saját okostelefonja, az Aston Martin Aspire, melyben az alsó-középkategóriás telefonok tudása egyesül a prémium anyaghasználattal.

Nem sokkal a Mobiadoval közösen kiadott Mobiado Grand Touch Aston Martin megjelenése után újabb, immár csak a saját nevével fémjelzett készüléket mutatott be a brit autógyártó. A Hong Kongban leleplezett Aston Martin Aspire öt színben kerül piacra. A fekete, fehér és szürke verziók 1290 dollárba kerülnek, a 24 karátos arannyal borított arany és rózsa-arany (rose gold) változatokért pedig 1590 dollárt kell kicsengetni.

A luxuskütyü felszereltségétől nem fogunk hanyatt esni: 3,2 hüvelykes HVGA érintőképernyő, 3G modem, WiFi és GPS modul, 5 megapixeles hátlapi- és VGA előlapi kamera, 800MHz-es, egymagos processzor, 256MB RAM, 512MB belső tárhely, valamint microSD kártyahely került az értékes kasztni alá. A készülék fedélzetén az Android 2.3.5 Gingerbread operációs rendszer teljesít szolgálatot, az energiaellátásért pedig egy 1500mAh kapacitású akkumulátor felel, melyből rögtön kettőt is találunk a dobozban.

Sajnos még rejtély, hogy az Aston Martin Aspire Hong Kong mellett egyéb régiókban is piacra kerül-e, s gyelőre azt sem tudjuk, hogy ki gyártja a készüléket az Aston Martin számára, de feltehetően az Acer bújik meg a háttérben, legalábbis a modell neve (Aspire) erre enged következtetni.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: okostelefon, luxus, Acer
Vissza