Windows Phone alapú ZTE mobiltrió a láthatáron

Farkas Norman - 2012. szeptember 19.
A kínai gyártó marketing vezetője megosztott egy fotót, melyen három Windows Phone rendszerű okostelefon csodálható meg. A szándékosan elmosott képen pózoló újdonságok egyike a Microsoft mobil rendszerének legújabb verzióját, a WP 8-at futtatja.

A kínai Sina Weibo közösségi oldalon bukkant fel az a szándékosan elmosott kép, melyen a ZTE Windows Phone alapú üdvöskéi pózolnak. A fotót egyébként a gyártó marketing-stratégiai vezetője, Dennis Lui oszotta meg, tehát a forrás abszolút hivatalos.

Sajnos a szándékos kiszivárogtatás igen visszafogottra sikerült, hiszen a képen látható modellek közül csak egy ismerhető fel, mely feltehetően a ZTE Tania frissített változata Windows Phone 7.8 rendszerrel a fedélzetén (jobb szélen). A középső telefon képernyőjéről valószínűleg a Windows Phone 7.5 köszön vissza, a bal szélső készülék pedig a Windows Phone 8 köré épül, ám a részleteket elfedte a homály, ezért nem mondhatunk semmi biztosat.

Elképzelhető, hogy a ZTE az első WP 8 modelljei a belépő szintet képviselik majd, melyek pénzárcabarát alternatívát jelentenek a platformot használni kívánó felhasználóknak. Persze az is előfordulhat, hogy egy prémium kategóriás okostelefonnal nyitja WP 8 portfólióját a kínai gyártó, de erre a korábbi tapasztalatok alapján kevesebb az esély.

 

[Forrás: Engadget]

 

Vissza