Egy hónap múlva itt az Angry Birds: Star Wars

Farkas Norman - 2012. október 9.
Épp, hogy megjelent a Bad Piggies, de a Rovio máris egy újabb játékon dolgozik. A november 8-án megjelenő Angry Birds: Star Wars lehet a játéksorozat legizgalmasabb tagja.

Hétfőn derült ki, hogy a Rovio az Angry Birds következő kiadásán dolgozik, s azóta több információ is elérhetővé vált a játékkal kapcsolatban. Megjelent a program hivatalos Tumblr oldala, mely elárulta, hogy az új rész címe Angry Birds: Star Wars lesz, a site képei és tartalma alapján pedig egyértelmű, hogy a játék látványvilága és története is szorosan kötődni fog a Csillagok Háborújához. A hírek szerint a piros madár kapja Luke Skywalker szerepét, de Csubakka, Leia hercegnő, Obi-Wan és Han Solo madarasított verziója is feltűnik, a rohamosztagos malacokat pedig Darth Vader vezeti csatába. A játékmenetben fontos szerepet kapnak majd az Angry Birds Space-ben megismert, űrbéli fizikai törvények is.

A játék Tumblr oldalára érkező rajongók egy visszaszámlálót figyelhetnek meg a bal felső sarokban, mely november 8-án, azaz a játék megjelenésekor ér el a nullához. Ekkor Android és iOS rendszereken válik elérhetővé az újdonság, de később egyéb platformok is csatlakoznak a sorhoz. Az oldalon lejjebb görgetve választhatunk, hogy a madarak, vagy a malacok oldalát választjuk, döntésünket pedig megoszthatjuk a Google+-szon, a Pinteresten és a Facebookon. Az oldalon természetesen megnézhetjük az Angry Birds: Star Wars kedvcsináló videóját is, mely legalább annyira rejtélyes, mint amennyire mókás.

 

 

Még körülbelül egy hónap van vissza a játék megjelenéséig, de biztosak vagyunk benne, hogy a Rovio gondoskodni fog arról, hogy a várakozás izgalmasan teljen.

Vissza