A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát!

Kütyü Magazin - 2012. október 24.

November 8-án indul útjára a Samsung Angry Birds Road Show, melynek keretében a vállalat arra invitálja az Angry Birds játék rajongóit, hogy mérjék össze tudásukat országszerte a Media Markt üzletekben elhelyezett mozgásvezérelhető Samsung Smart TV-ken. A november 25-ig tartó selejtezők 10 legjobb eredményt elérő játékosa a december 1-jén megrendezendő döntőn csap össze egymással.

A finn fejlesztőcsapat, a Rovio hatalmas népszerűségnek örvendő játéka 2009 novemberében jelent meg, és azóta a különféle platformokra több mint 1 milliárdszor töltötték le a felhasználók. Okostelevízión a világon először a Samsung tette elérhetővé.

A vállalat most játékra invitálja az Angry Birds hazai rajongóit, akik feladata, hogy november 8. és 25. között országszerte a Media Markt üzletekben felállítsák egyéni csúcsukat a játékban. A dühös madarakat a TV-be integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kezük mozgásával irányíthatják. A december 1-jén megrendezendő döntőn derül ki, a 10 legjobb eredményt elérő versenyző közül ki Magyarország bajnoka. A nyertes a december közepén Londonban megrendezésre kerülő Angry Birds Európa bajnokságon képviselheti hazánkat, amelyre a nyereményén, egy Samsung UE40ES8000 Smart TV-n tovább gyakorolhat.

Bár a kvalifikáció csak november 8-án kezdődik, érdemes már előzetesen is gyakorolni az erre kijelölt készülékeken országszerte a Media Markt üzleteiben.

Vissza