Videóra vett telefonlopás a hármas metrón [Videó]

Farkas Norman - 2012. október 27.

A metró bezáródó ajtaja segített a tolvajnak, aki egy hirtelen mozdulattal elragadta egy óvatlan utas mobiltelefonját. Az esetet felvették videóra, mely már megtalálható a YouTube-on. 

Csütörtökön töltötték fel azt az amatőr videót a YouTube-ra, melyen egy, a hármas metrón történt telefonlopás látható. A felvétel készítője gyanúsnak találta a szerelvény ajtajánál álló férfit, ezért kezdett el videózni, ám azt még ő sem sejtette, hogy a Klinikák megállónál mit fog megörökíteni. Az ajtók záródásakor ugyanis a furcsa férfi egyszer csak kikapta a telefont a mellette ülő nő kezéből, majd kilépett a metróból. A kétségbeesett nő próbált utána menni, de már csak a zárt ajtókat találta maga előtt, melyeken dörömbölni kezdett, miközben segítségért kiabált.

 

 

A videó segíthet a tolvaj megtalálásában, készítője kéri, hogy aki felismeri, látja valahol a keresett személyt, jelezze a rendőrségnek.

A felvétel emellett sokakat ráébreszthet arra, hogy nap mint nap milyen veszélynek vagyunk kitéve, hiszen akivel még nem történt hasonló eset az felkészületlensége, figyelmetlensége és naivsága miatt könnyen a szőke nő helyében találhatja magát.

Vissza