Nem lesz idén Windows Phone 7.8?

Farkas Norman - 2012. november 15.

A Microsoft csak 2013 első negyedévében készül kiadni a Windows Phone előző generációjához tartozó szoftverfrissítést, pedig mindenki arra számított, hogy az a Windows Phone 8 megjelenésével szinte egyszerre jelenik meg.

A redmondi óriás felhasználók ezrei előtt vágta el magát, amikor bejelentette, hogy a teljesen újragondolt Windows Phone 8 rendszer nem lesz elérhető a korábbi WP modellekre. Hogy a helyzet ne legyen ennyire lehangoló, a Microsoft beharangozta a Windows Phone 7.8 frissítést, amely megújult, jobban testreszabható kezdőképernyőt és néhány egyéb újítást is elhoz a szóban forgó készülékekre. A bökkenő csak az, hogy míg a Windows Phone 8 már elérhető a piacon, addig a Windows Phone 7.8 frissítés megjelenéséről még mindig nincs pontos információ. Most érkezett egy kis morzsa, mely közelebb vihet az igazsághoz, csakhogy ez az igazság egy kicsit fájónak tűnik.

A napokban ugyanis kikerült egy Twitter bejegyzés a Microsoft brazil részlegének oldalára, mely szerint a WP 7.8 update megjelenése 2013 első negyedévére várható. Ez nem hangzik túl jól, hiszen többhónapos várakozást vetít előre, de elképzelhető, hogy kizárólag Brazíliára érvényes infó.

A Microsoft hivatalosan még semmit nem közölt a Windows Phone 7.8 érkezésével és tartalmával kapcsolatban, s ez arra utal, hogy valóban hónapok lehetnek még vissza a frissítés megjelenéséig.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza