Full HD kijelzős okostelefonnal készül az LG: F240K

Farkas Norman - 2012. november 19.

Egy Benchmark program eredményei között bukkantak rá az LG 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas megjelenítővel felvértezett csúcsmodelljére.

Egyre több gyártó rukkol elő Full HD kijelzős okostelefonokkal (HTC J Butterfly, Droid DNA, Oppo Find 5), így nem csoda, hogy az LG is készül egy ilyen modellel, hiszen nem lenne túl kifizetődő számára, ha az Optimus G és a Nexus 4 sikerére apellálva visszavenne a fejlesztés tempójából.

A GLBenchmark tesztprogram eredményei között jelent meg az LG F240K jelzésű, eddig ismeretlen modellje, amely Android 4.1.2 operációs rendszert és Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak. Az előzetes információk alapján nem csak a szoftver és a megjelenítő teszi csúcsmodellé a dél-koreai gyártó jövevényét, ugyanis egy Adreno 320 grafikus gyorsítóval kiegészített, négymagos, 1,5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor felel a meghajtásáért.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor és mely régiókban kerül piacra az LG első Full HD képernyővel felszerelt okostelefonja, de még nem lehet túl közel a premier, hiszen még egy kiszivárgott fotón sem láthattuk a készüléket.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza