6400 milliamper órás akku Galaxy Note II készülékhez

Farkas Norman - 2012. december 3.

Egy hatalmas, 6400mAh kapacitású akkumulátorral rukkolt elő a Mugen Power, mely nem csak megduplázza a Samsung Galaxy Note II üzemidejét, hanem kihajtható támasztókarja segítségével a készüléken való filmezés is kényelmesebbé varázsolható.

A Samsung 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, négymagos processzorral és LTE modemmel felvértezett csúcsmodellje, a Galaxy Note II gyárilag egy 3100mAh kapacitású akkumulátorral kerül az üzletek polcaira, mely hatalmas teljesítménye ellenére az okostelefonok körében átlagos üzemidővel kecsegtet az energiaéhes hardverelemek miatt. Ezt a Mugen Power is jól tudja, s a hosszabb üzemidőre vágyó Note II felhasználók örömére piacra dobta a brutális, 6400mAh kapacitású HLI-N7100XL telepet, mely képes megkétszerezni a készülék használati idejét, tehát akár 2-3 napig is nyúzhatjuk egyetlen töltéssel.

Jó hír, hogy a hosszabb üzemidőért cserébe nem kell lemondanunk az NFC modul használatáról, továbbá az akkuhoz tartozó hátlap asztali állványként is képes funkcionálni, így kényelmesen kitámaszthatjuk a telefont, ha filmezni szeretnénk - bár az 5,5 hüvelyken való fimnézés még mindig egy kicsit "egérmozi" feeling.

A szupererős akkumulátornak van egy hátránya is, melyre már abból rájöhettél, hogy külön hátlap jár hozzá: használatával megnő a Note II vastagsága.


 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza