Zsebprojektor Samsung módra: Mobile Beam Projector

Farkas Norman - 2012. december 3.

A dél-koreai gyártó előrukkolt egy zsebprojektorral, mely minden MHL, vagy HDMI csatlakozóval szerelt Galaxy okostelefon, médialejátszó, tablet, vagy számítógép hasznos kiegészítője lehet.

A Samsung időről időre előrukkol egy-egy izgalmas kiegészítővel, melyek sorába tökéletesen beleillik a legújabb, EAD-R10 jelzésű Mobile Beam Projector. A 20 lumen fényerejű, maximum 640 x 320 pixel felbontású (nHD) képek vetítésére alkalmas mini projektor kisebb, mint egy Galaxy S III, így kényelmesen hordozható. A mobilitásért nem csak a fényerő és a felbontás, hanem az üzemidő tekintetében is kompromisszumokat kell kötnünk, ugyanis a kütyü 1650mAh kapacitású akkumulátora alig több, mint két órányi használatot tesz lehetővé.

A Mobile Beam Projector minden MHL, vagy HDMI csatlakozóval ellátott készülékkel kompatibilis, tehát a Galaxy okostelefonokon kívül Galaxy Player médialejátszókkal, Galaxy Tab táblagépekkel és számítógépekkel is hajlandó együttműködni. A nem mindennapi kiegészítő gyártása már októberben elkezdődött, ám jelenleg csak Koreában szerezhető be. Az eszköz egyéb piacokon való megjelenéséről egyelőre nincs információ.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: kiegészítő, projektor
Vissza