Kerámia ház és Full HD kijelző: ZTE Grand S

Farkas Norman - 2012. december 14.

A január 8-án kezdődő Consumer Electronics Show alkalmával mutatkozhat be a ZTE felső kategóriás okostelefonja, mely 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos processzorral száll versenybe olyan ajánlatok ellen, mint például a HTC Butterfly, vagy az Oppo Find 5.

A friss hírek szerint hamarosan a ZTE is beszáll a Full HD kijelzős csúcsmobilok rohamosan duzzadó piacára. A kínai gyártó a január első felében Las Vegasban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show alatt leplezheti majd le a HTC Butterfly, a Droid DNA és az Oppo Find 5 új kihívóját, a kínai stíluselemekből építkező, 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas (Full HD) kijelzővel és kerámia házzal szerelt Grand S-t. Az Android rendszerű zászlóshajó pontos specifikációját egyelőre homály fedi, de az előzetes információk szerint négymagos processzort, 2GB RAM-ot és 8 megapixeles hátlapi kamerát tudhat majd magáénak.

Úgy tűnik, hogy a ZTE eltökélt szándéka, hogy egy nagy szeletet hasítson ki magának a felső kategóriás okostelefonok piacát jelképező tortából. Ezt nem csak a hamarosan érkező Grand S jelzi, hanem az az 5,9 hüvelykes Full HD kijelzővel felvértezett Windows Phone 8 mobil is, amely már korábban bekerült a pletykák kereszttüzébe.

 

 [Forrás: Unwired View]

Vissza