HTC M7 - Újabb részletek

Farkas Norman - 2012. december 18.

A friss információk szerint alumínium burkolattal, 4,7 hüvelykes Full HD megjelenítővel, 13 megapixeles kamerával és 1,7GHz-es négymagos processzorral érkezik a HTC jövő év elején debütáló csúcsmodellje.

Eddig igen kevés információ állt rendelkezésünkre a tajvani gyártó M7 kódnevű újdonságáról, ám az @evleaks jóvoltából immár nem titok a jövevény részleges specifikációja.

Ha hihetünk a kiszivárgott adatoknak, akkor One X utódjaként érkező okostelefon lelke egy 1,7GHz-es,  négymagos Qualcomm Snapdragon processzor lesz, amit 2GB RAM,32GB belső tárhely, 4G/LTE, illetve 42 megabites HSDPA modem és 2300mAh kapacitású akkumulátor és egészít ki. Az M7 képalkotási képességeiért egy 2 megapixeles előlapi- és egy 13 megapixeles, f/2 fényerejű optikával és LED villanóval szerelt, Full HD felbontású HDR videók rögzítésére is alkalmas hátlapi kamera felel, tehát egy multimédiás nagyágyút köszönthetünk majd "személyében". A készülék leglélegzetelállítóbb eleme az előlapján elterülő 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású, szuperfényes SoLux érintőképernyő, amely  - tessék kapaszkodni - 486ppi pixelsűrűséggel büszkélkedhet.

A HTC M7 hivatalos bemutatója a 2013 februárjában megrendezésre kerülő Mobile World Congressen lesz, addig is kíváncsian várjuk a róla érkező hírmorzsákat, hogy megoszthassuk veletek.

 



 

 [Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: HTC, quad-core, Full HD, One
Vissza