Új dokkoló hangszórók iPhone 5-höz a Philipstől

Kütyü Magazin - 2012. december 19.

A Philips bemutatta az Apple új „Lightning” csatlakozójával ellátott vadonatúj dokkoló hangszóróit, amelyek kompatibilisek a „Lightning” csatlakozóval szerelt eszközökkel. Az új kiegészítők sokkal ütősebb hangzással kecsegtetnek, mint az analóg technológiával működő társaik. 

A Philips új dokkoló hangszóró sorozatát két zenei rendszer, két dokkoló hangszóró és egy kifejezetten a hálószobai igényeknek kifejlesztett - egy időkijelzőt is tartalmazó - hangszóró alkotja. Az Apple "Lightning" csatlakozóját támogató újdonságok közül az alábbi kettő Magyarországon is megvásárolható decembertől.

Philips Urban Micro System (DCM3155)

Nagyszerű hang és kortárs dizájn modern otthonokba. A divatos és kompakt audio rendszer magával ragadó hangélményt kínál, köszönhetően szögletes hangszóróinak. A készüléket úgy tervezték, hogy bármilyen környezetbe illeszkedjen. A termék egyesíti az Apple új „Lightning” csatlakozóját, CD lejátszót, valamint az FM rádiót, és emellett 50W RMS hangerőt biztosít

 

Philips hálószobai dokkoló hangszóró (DS1155)

360 fokos dizájnnal rendelkezik, minden irányba terjedő hangzást biztosít. A hangszóró órakijelzője automatikusan szinkronizálódik az Apple készüléke órájával. A dokkoló ezen kívül egy további USB portot kínál a hangszóró hátulján, amelynek köszönhetően egyidőben könnyedén feltöltheti vele egy másik mobilkészülékét.

 

Vissza