Videón a Huawei Ascend Mate

Farkas Norman - 2012. december 28.

Lencsevégre kapták a kínai gyártó 6,1 hüvelykes Full HD megjelenítővel felvértezett okostelefon-tablet hibridjét, melynek hivatalos leleplezésére csak a CES 2013 alkalmával kerül majd sor.

Jelenleg a Samsung Galaxy Note II a legnagyobb megjelenítővel szerelt okostelefon-tablet hibrid, azaz phablet a maga 5,5 hüvelykes megjelenítőjével. Ez hamarosan változni fog, hiszen a Huawei már készül egy 6,1 hüvelykes Full HD képernyővel szerelt modellel, melyet Ascend Mate néven ismer a nagyvilág.

Nemrég Yu Chengdong, a Huawei alelnöke hivatalosan is megerősítette az Ascend Mate létezését, a napokban pedig még közelebb kerülhettünk az újdonsághoz, ugyanis videóra vették, amint Chariman Richard Yu bemutatja azt a gyártó Guangzhou béli üzletében.

Az eddigi információk szerint 361ppi pixelsűrűségű, 6,1 hüvelykes és 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel, 1,8GHz-es négymagos processzorral és 4000mAh kapacitású akkumulátorral érkezik majd a mindössze 9,6 milliméter vastag kütyü.

Jó hír, hogy már nem sokáig kell várnunk a részletek felfedésére, ugyanis az Ascend Mate hivatalos bemutatója a már januárban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-n lesz.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza