Képeken a ultravékony ZTE Grand S

Farkas Norman - 2013. január 2.

Megjelent néhány fotó a ZTE legújabb nagyágyújáról, melyről  hivatalosan a január 8-án kezdődő Consumer Electronics Show során hullik majd le a lepel. Az 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, négymagos processzorral és 13 megapixeles kamerával ellátott Grand S brutális felszereltsége ellenére rendkívüli karcsúsággal büszkélkedhet, háza mindössze 6,9 milliméter vastag.

Végre nem csak lelki szemeink előtt láthatjuk a ZTE következő nagy dobását, a Grand S-t, ugyanis megjelent néhány fotó a felső kategóriás jövevényről.

A január 8-án Las Vegasban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show folyamán debütáló okostelefon a trendnek megfelelően 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas (Full HD) érintőképernyővel érkezik, melyet olyan - a kategóriában elvárt - hardverek egészítenek ki, mint a négymagos, 1,5GHz-es Snapdragon S4 Pro processzor, a 2GB RAM, a 2500mAh kapacitású akkumulátor, vagy a 2 megapixeles előlapi- és 13 megapixeles hátlapi kamera.

 

 

Az alábbi fotókból kiderül, hogy a Grand S nem csak tudás, hanem külső megjelenés szempontjából is ígéretes készülék. A telefon ultravékony (6,9mm) kerámia háza a Motorola XT910-hez hasonló kialakítású, azaz felül, a kamera környékén vastagabb egy kicsit, mint másutt, de ezt talán elnézhetjük a ZTE mérnökeinek, hiszen némi kompromisszumot követel, ha jó kamerát akarunk tudni egy pengevékony okostelefonban.

Egyes források szerint a Grand S valójában nem más, mint a már bemutatott Nubia Z5 nemzetközi piacra szánt változata, amely körülbelül 450 dolláros árcédulával kerül majd az üzletek polcaira. Ha ez igaz, akkor a ZTE újdonsága lesz a legolcsóbb Full HD kijelzővel szerelt mobil a piacon, hiszen még a szintén kínai Oppo Find 5-nél is kedvezőbb ajánlatnak ígérkezik.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza