Már a küszöbön a HTC M7 bemutatója?

Farkas Norman - 2013. január 3.

A pletykák szerint már jövő héten kedden, a Consumer Electronics Show első napján lehullhat a lepel a HTC legújabb csúcsmobiljáról.

Már többször beszámoltunk a tajvani gyártó következő nagy dobásáról, mely az alumínium készülékházzal, Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt HTC M7-ben fog manifesztálódni.

Az XDA Developers Football nevű tagjától eredő pletykák szerint az M7 hivatalos bemutatójára már a jövő héten kedden kezdődő Consumer Electronics Show folyamán sor kerülhet, ami azt jelenti, hogy már kevesebb mint egy hetet kell várnunk rá. Ez a feltételezés mintha túlzott optimizmust sugallna, hiszen még csak egy elmosódott fotón sem láthattuk a tajvaniak nagyágyúját.

Per pillanat mindössze annyit lehet tudni a jövevényről, hogy 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású, integrált Android vezérlőgombokkal bíró megjelenítő, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor, 2GB RAM, 32GB belső tárhely, 2300mAh kapacitású akkumulátor, LTE modem és 13 megapixeles hátlapi kamera kerül bele, tehát borzasztóan erős hardverrel rendelkezik.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza