Brutális tudás ultravékony kivitelben – Jön a Huawei új zászlóshajója

Farkas Norman - 2013. március 27.

A pletykák szerint 4,9 Full HD kijelzővel, 1,8GHz-es, négymagos Cortex A15 processzorral és 13 megapixeles kamerával érkezik a Huawei mindössze 6,3 milliméter vastag csúcsmodellje.

A legfrissebb hírek szerint a Huawei már gőzerővel dolgozik következő zászlóshajóján, melyet többek között a nemrég leleplezett Samsung Galaxy S4 ellen indít majd harcba.

A mendemondák szerint a jövevény működéséért egy következő generációs, négymagos, 1,8GHz-es Cortex A15 alapú K3V3 processzor felel, amit Mali T604 grafikus gyorsító és 2GB RAM egészít ki. A hihetetlenül karcsú, mindössze 6,3 milliméter vastag készülékelőlapján egy 4,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású kijelző feszít, hátlapján pedig egy LED villanóval segített 13 megapixeles kamera található. Anagyágyú energiaellátásáért egy 2600mAh kapacitású akkumulátor felelhet.

A hírek szerint már áprilisban lehullhat a lepel a telefonról, ám ez egy kissé korai lenne, hiszen a legutóbb bemutatott Huawei zászlóshajó alig 3 hónapja van a piacon. Mindazonáltal biztosra vehetjük, hogy a kínai gyártó mielőbb elő szeretne rukkolni egy Galaxy S 4 ellenféllel, s így már kevésbé tűnik nevetségesnek az áprilisi bemutató.

 

Ascend P2



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza