Bemutatkozott az Acer Liquid E2

Farkas Norman - 2013. április 26.

Az Acer lerántotta a leplet legújabb mobiljáról, mely négymagos processzorral, 4,5 colos kijelzővel, Android 4.2.1 Jelly Bean rendszerrel és változattól függően egy- vagy két SIM foglalattal indul hódító útjára a középkategóriában.

Az Acer egy igen jó ár/érték arányú okostelefont tett le az asztalra a Liquid E2 „személyében”, a mobil technikai felszereltsége és 229 eurós (kb. 70 ezer forint) európai kezdőára legalábbis erre enged következtetni.

Az Android 4.2.1 Jelly Bean operációs rendszerrel a fedélzetén piacra kerülő kütyü előlapján egy 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású IPS érintőképernyő, illetve egy 2 megapixeles kamera csücsül, 2000mAh kapacitású akkumulátort takaró hátlapjára pedig egy 8 megapixeles, LED villanóval segített képalkotó egység került. A négymagos, 1,2GHz-es MediaTek MTK6589 processzorral meghajtott újdonságba PowerVR SGX 544MP grafikus gyorsítót, 1GB RAM-ot, 4GB belső tárhelyet, valamint microSD kártyafoglalatot, sztereó előlapi hangszórót, DTS támogatást, HSPA+ modemet, WiFi, Bluetooth és GPS modult is pakoltak az Acer emberei. A hab a tortán, hogy a nem csak egy-, hanem kétkártyás verzióban is megjelenik a készülék, így az átlagnál jóval nagyobb felhasználói tábor alkothatja a célcsoportját.

A Liquid E3 május közepétől, fekete és fehér árnyalatban lesz elérhető Belgiumban, Hollandiában, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában, Franciaországban és Oroszországban, egyéb régiókban való megjelenéséről egyelőre nincs információnk.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza