Kétkártyás Galaxy S 4 – Csak Kínában?

Farkas Norman - 2013. április 29.

Bemutatkozott az Exynos processzorral szerelt Samsung Galaxy S 4 két SIM kártya egyidejű kezelésére alkalmas verziója, mely az eddigi információk szerint kizárólag Kínában lesz elérhető.

Lehullott a lepel a Galaxy S 4 GT-I9502 modellszámú verziójáról, ami nem más, mint a nyolcmagos Exynos 5 Octa processzor köré épülő kiadás két SIM foglalattal felvértezett változata. A dolgok jelenlegi állása szerint kizárólag a kínai piacon hódít majd az újdonság, de reménykedünk abban, hogy ez hamarosan változik, hiszen a mi kontinensünk is igazán megérdemelne egy kétkártyás erőgépet. Az I9502 mindössze 2 grammal nehezebb az alapmodellnél, de egyebekben teljesen megegyezik vele, tehát 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD AMOLED érintőképernyőt, 13 megapixeles hátlapi kamerát és TouchWiz kezelőfelületbe „öltöztetett” Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert tudhat magáénak.

A dél-koreai óriás kiadta a Snapdragon 600 processzorral hajtott GT-I9505 „kínai verzióját” is. A szintén Snapdragon 600-alapú I9508 csak egy SIM foglalattal bír, de fel van készítve a Kínában elterjedt TD-SCDMA hálózatok kezelésére.

 

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza