Újabb Nexus tablet a Samsungtól?

Farkas Norman - 2013. május 1.

A friss hírek szerint a dél-koreai gyártó egy 11 hüvelykes Nexus táblagépen dolgozik, mely nyolcmagos Exynos Octa processzorral a fedélzetén mutatkozhat be a Google I/O konferencián.

A Samsung egy táblagéptrióval készül, amit a 8 hüvelykes Full HD AMOLED érintőképernyővel, 5 megapixeles hátlapi-, illetve 2 megapixeles előlapi kamerával és négymagos Exynos processzorral szerelt Galaxy Tab 8.0, valamint két 11 hüvelykes készülék alkot – állítja a SamMobile.

Az eddigi infók szerint az egyik nagyméretű modell a Galaxy Tab 11 lehet, melyben kétmagos Exynos processzor duruzsol, a másik pedig a keresőóriás számára készített Nexus 11, aminek működéséért egy nyolcmagos Exynos Octa CPU felel. Állítólag mindkét gép előlapján 11 colos Super PLS TFT megjelenítő és 2 megapixeles kamera feszít, hátoldalukon pedig egy 8 megapixeles fényleső kapott helyet.

Egyelőre rejtély, hogy mikor kerül sor táblagépek hivatalos bemutatójára, de a várakozások szerint a Nexus 11-ről már a Google I/O konferencia során lehullhat a lepel.

 

Nexus 10

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza