HTC Desire 600 – Hivatalosan is

Farkas Norman - 2013. május 23.

Csak nemrég derült ki, hogy a tajvani gyártó két Desire sorozatú újdonsággal készül, az egyik jövevény máris átesett a hivatalos bemutatkozáson. A négymagos processzorral szerelt Desire 600-ról van szó, mely dual SIM képességekkel, sztereo előlapi hangszórópárral, Sense 5 kezelőfelülettel és 4,5 colos kijelzővel veszi le a felhasználókat a lábukról.

Tegnap adtunk hírt arról, hogy készülnek a Desire 200 és Desire 600 mobilok, s csodák csodájára a HTC máris lerántotta a leplet az utóbbi készülékről.

A középkategóriába szánt Desire 600 a pletykáknak megfelelően 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású Super LCD2 érintőképernyővel és négymagos, 1,2GHz-es Snapdragon 200 processzorral rendelkezik. A két hálózat egyidejű kezelésére is alkalmas újdonság képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi és egy 1,6 megapixeles előlapi kamera felel. A telefonban 1GB RAM, 8GB belső tárhely, NFC, Bluetooth, WiFi és GPS modul, valamint 1860mAh kapacitású akkumulátor bújik meg, microSD foglalatot viszont érthetetlen okból nem építettek bele.

Jó hír, hogy az Android Jelly Bean rendszer köré épülő készülék a Sense 5 kezelőfelületet – a BlinkFeed fallal együtt – és a két előlapi sztereó hangszóróban kiteljesedő, erőteljes BoomSound hangzást is örökölte a One-tól, így kedvező árú alternatívát jelenthet azok számára, akiket a csúcsmodell ezen tulajdonságai fogtak meg.

A HTC tipikus stílusjegyeit magán viselő Desire 600 fekete és ezüst színekben, június elején landol az orosz és ukrán piacon, valamint a Közel-Keleten. A mobil várható árát egyelőre homály fedi.

Érdekesség, hogy mobil Kínába, a WCDMA hálózatot használó China Unicom szolgáltatónak szánt verzióját, a Desire 606w-t már korábban láthattuk fotókon, mint a régóta pletykált M4-et.

A Desire 600 hirtelen tett bejelentése után felmerül a kérdés, hogy a belépőszintű Desire 200-ról vajon mikor hullik le a lepel.

A Desire 600 részletes specifikációját a gyártó oldalán találod.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza