Xperia Togari bemutató június 25-én?

Farkas Norman - 2013. június 7.

A Sony egy sajtóeseményt tart június 25-én, Németországban, melynek során hivatalosan bemutatkozhat a már régóta pletykák kereszttüzében álló, 6,4 hüvelykes megjelenítővel megáldott Xperia Togari.

A Sony kiküldte a meghívókat a június 25-én, Németországban megrendezésre kerülő sajtóeseményére. Ahogy az alábbi kép is mutatja, a meghívó nem tartalmaz túl sok információt a rendezvény tárgyával kapcsolatban, de a „Lust auf mehr?” – azaz Többre vágysz? – jelmondat azt sugallja, hogy valami nagy dolog leleplezésére számíthatunk.

Mint nagy dolog, rögtön az Xperia Togari kódnéven ismert okostelefon-tablet hibrid (phablet) juthat eszünkbe, mely az eddigi infók szerint 6,4 hüvelykes Full HD kijelzőt, négymagos Snapdragon processzort, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 2GB RAM-ot tudhat magáénak.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy a fenti következtetés helyes, de még 18 nap van hátra a Sony eseményéig, s ez az időszak biztosan nem fog csendes várakozással telni. Ha a gyártótól nem is érkezik további utalás, a rendezvény előtti napokban valószínűleg megjelennek az első kiszivárgott fotók a bemutatásra váró kütyüről. Vagy nem.:)



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza