Full HD kijelzős sikermobil a láthatáron – Find 7

Farkas Norman - 2013. június 18.

Az Oppo idei csúcsmodellje, a Full HD kijelzővel és Snapdragon 800 processzorral szerelt Find 7 hatalmas sikerek elé nézhet, ha a gyártó okosan árazza be.

Az Oppo nemrég csak Kínában volt ismert, ám pengemobilja, a Find és legutóbbi, már vörös színben is kapható csúcsmodellje, a Find 5 révén nemzetközi hírnévre tett szert, amit remekül ki is aknázott, például már Európában is elérhetőek a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülékei, ráadásul ingyenes szállítással.

A friss infók szerint szeptemberben mutatkozik be a cég új felsőkategóriás nagyágyúja, a Find 7. Az Android rendszerű jövevény állítólag 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt és négymagos Snapdragon 800 processzort tudhat magáénak, azaz hardveres fronton igencsak ott lesz a toppon. A megfelelő üzemidőről egy 4000mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, képalkotási képességek terén pedig egy 8 megapixeles (!) előlapi és egy 13 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerára támaszkodhatunk.

Ha a fenti felszereltséghez az Oppo Find 5 esetében tapasztalt anyaghasználat, külső megjelenés és ár csatlakozik, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy a Find 7 sikermobil lesz, hiszen olcsóbban, mégis kompromisszumok nélkül kínál csúcskategóriás hardvert a mobilpiac „nagyjainál”.

Oppo Find 5

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza