LG G2 és Optimus L9 II – augusztus 7-én?

Farkas Norman - 2013. június 25.

A várakozásoktól eltérően nem az IFA 2013 során, hanem az LG önálló, augusztus 7-én, New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóeseményén hullhat le a lepel a G2 csúcsmodellről és az Optimus L9 utódjáról is.

Az LG kiküldte a meghívókat egy sajtóeseményre, mely augusztus 7-én lesz, New Yorkban. A rendezvényen mutatkozhat be – s így a vártnál korábban érkezhet – az Optimus G utódja, amit az új névadási metódusnak köszönhetően már szimplán csak G2-ként emlegethetünk. Azt már tudtuk, hogy Snapdragon 800 processzor gondoskodik a már kiszivárgott fotókon is látott csúcsmodell meghajtásáról, de az valódi újdonság erejű infó, hogy 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású érintőképernyőt, 13 megapixeles hátlapi kamerát kap, fedélzetén pedig az LG legújabb saját fejlesztésű felhasználói felületével felturbózott Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot.

Az sem rejtély már, hogy a fent említett négymagos processzor 2.3GHz-es pörög majd, s 2GB RAM egészíti ki. A már többször felmerült hátlapi kezelőszervek valószínűleg nem a készülék széleiről átköltöztetett hangerőszabályzó és ki/bekapcsoló gombok lesznek, hanem speciális funkciók elérésére szolgáló billentyűk, ám ez egyelőre csak találgatás.

 

az LG G2 felhasználói felülete

 

Szintén augusztus 7-én hullhat le a lepel a D600 modellszámmal illetett Optimus L9 II modellről is, mely a középkategóriát képviseli. Az Android 4.1.2 Jelly Bean rendszer köré épülő telefon a Techtastic értesülései szerint 1,4GHz-es Snapdragon 400 processzort, 8 megapixeles hátlapi kamerát, 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel (HD) felbontású érintőképernyőt, illetve NFC modult tudhat magáénak.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza