EFOTT kvíz az LG-vel

Czipperer Dia - 2013. június 28.

Akár egy Nexus 4 büszke gazdája is lehet az a fesztiválozó, aki megbirkózik az LG EFOTT kvízével. Az LG Mobil sarokban senkit nem hagynak magára, segítenek, hogy te legyél a szerencsés nyertes.

Nem csak zenei élmények várnak rád az EFOTT-on. Az LG Mobil sarokkal készült, ahol játszani és nyerni is lehet. Mindehhez pedig csak néhány kérdésre kell válaszolni. Minden nap kisorsolnak egy győztest, így érdemes folyamatosan játszani.

 

 

Ha esetleg nem vagy az LG sátor közelében, akkor sincs baj, mobilodra is letöltheted a kvízt (annyi, hogy a segítség ez esetben elmarad), és ha pedig a sátorban jársz, és megörökítesz egy pillanatot, töltsd fel bátran a Facebook oldalra, ugyanis egy Optimus L5 II-t is kisorsolnak.

 

Az EFOTT kvíznél ne fesztivállal kapcsolatos kérdésekre számíts, természetesen a termékekkel kapcsolatban kell megfejteni a fejtörőket. A kérdéseket Sík Tímea (lásd a képen), a vállalat marketing asszisztense állítja össze, és bizony napról napra nehezednek a feladványok.

 

 

Ilyen könnyű telefont nyerni  a képen Sík Tímea és a tegnapi szerencsés nyertes

 

Amikor ma az LG sátrában jártam, többen meg is jegyezték: „A tegnapi könnyebb volt”, de szerencsére sokat segítenek. És ha mégsem sikerül meghódítani a Nexus 4-et, akkor vesd rá magad az Optimus L5 II-re, hiszen nincs más dolgod, csak feltölteni egy – a sátorban készült képet az alkalmazásba.

Kulcsszavak: LG, okostelefon, EFOTT
Vissza