LG G2 – Újabb fejlemények

Farkas Norman - 2013. július 9.

A kisebbik dél-koreai gyártó végre kiküldte a sajtó képviselőinek az augusztus 7-i G2 bemutatóra szóló meghívókat. Emellett megjelent egy, az új csúcsmodellhez kapcsolódó kedvcsináló videó, illetve egy kiszivárgott élőfotó is.

Az LG gőzerővel készül a G2 augusztus 7-én, New Yorkban megrendezésre kerülő bemutatójára, melyre már invitálta is a szaksajtót, méghozzá az alábbi meghívóval.

A meghívó szövege egyértelműen utal az esemény tárgyára, bár az LG egyébként sem titkolja, hogy az Optimus G Pro utódjával készül.

 

 

A cég marketinggépezete egy kedvcsináló videót is kreált, hogy előkészítse a terepet a közelgő csúcsmodell számára a felhasználók fejében. A felvétel nem tesz konkrét utalást a hamarosan bemutatkozó okostelefonra, csupán a G sorozatot emeli ki – de azt viszont nagyon. Annyi a lényege, hogy különböző formákban, hirdetési felületeken, romantikus helyszíneken megjelenik a „To me, you are perfect. From G” felirat.

 

 

Egy további fejlemény is van a G2-vel kapcsolatban, ez pedig egy nem más, mint egy kiszivárgott élőfotó a Techtastic jóvoltából. A finoman szólva gyenge minőségű kép igazából semmi újat nem árul el a mobilról, de legalább friss – ellentétben azzal a fotóval, amely 2 hónap szünet után újra bejárta a világot, mint az LG G2 látványterve.

És ez még mindig nem minden, ugyanis a kisebbik dél-koreai gyártó üdvöskéje állítólag 5 helyett 5,2 hüvelykes érintőképernyővel és a vártnál jobb, optikai képstabilizátorral felvértezett kamerával érkezik.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza