A Telekom Magenta 1 ügyfeleinek száma meghaladta a 100 ezret

Kütyü Magazin - 2016. november 12.

A Telekom 2015 augusztusában bevezetett Magenta 1 integrált kedvezménycsomag ajánlata a várakozásokat felülmúló piaci fogadtatást könyvelhet el: az előfizetők száma mára meghaladta a 100 ezret.

„A Magenta1-gyel a korszerű, megbízható hálózatok és az integrált szolgáltatások igazi előnyeit adtuk át ügyfeleinknek. Fontosnak tartom, hogy ezt az ügyfélkört időről időre kiemelt kedvezményes ajánlatokkal keressük meg. A nyári hónapokban eltöröltük a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 kedvezménycsomagban, szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán mindazok, akiknek a családja rendelkezik Magenta 1 előfizetéssel, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.” - mondta el Gyenes András, a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

A Telekom integrált kedvezménycsomagjával mindent elérhetővé tesz, amire az egy háztartásban élőknek szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatást.  A Telekom Magenta 1 ügyfelek körében végzett fókuszcsoportos felmérése szerint az ügyfelek különösen értékelik, hogy minden vezetékes és mobil szolgáltatást kényelmesen, egy kézből kapnak meg, együtt még kedvezőbb áron. A kedvezménycsomag – különösen a férfiak körében - legkedveltebb eleme a TVGO szolgáltatás, amelyet a megkérdezettek egyharmada akár napi szinten is használ, tévézési szokásaikat ez a lehetőség teljesen átalakította. Az ügyfelek további fontos előnyként említik a kedvezménycsomagban foglalt vezetékes telefon szolgáltatás nyújtotta szabadságot.

A Magyar Telekom az idén júniusban Magenta 1 Business néven indította el a kis-és középvállalkozások számára hasonló ajánlatát, amelynek révén a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásain túl az informatikai megoldások is kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe együtt, egy csomagban. 

Vissza