A Samsung Z4 gyorsabb, okosabb, kényelmesebb

Kütyü Magazin - 2017. május 15.
Cikk csatolmány

A Samsung Z4 okostelefonjával tovább bővíti Tizen ökoszisztémáját. A 4G-képes készülék egyszerre biztosít nagy teljesítményt, számos hasznos szolgáltatást és kényelmes felhasználói élményt.

Tovább

Korlátlan mobilinternetet kínáló, okostelefonra optimalizált tarifacsaládot indít a Telenor

Kütyü Magazin - 2017. május 15.
Cikk csatolmány

Az új Telenor Hello Data számlás csomagok korlátlan mobilinternet hozzáférést kínálnak belföldön, a négytagú tarifacsalád egyes csomagjait a tarifába foglalt hanghívás mennyisége különbözteti meg egymástól. 

Tovább

Váratlan hatósági ellenőrzésekre is felkészít a Baker McKenzie új mobilalkalmazása

Kütyü Magazin - 2017. május 10.
Cikk csatolmány

Applikáció segítségével is felkészülhetnek a vállalatok egy rajtaütésszerű helyszíni vizsgálatra. A Baker McKenzie ügyvédi iroda „Dawn Raid” (Hajnali Rajtaütés) nevű alkalmazása a világ bármely részén lépésről lépésre eligazítja a felhasználót, mit tegyen, ha a cégéhez váratlanul betoppannak ellenőrizni a hatóságok. 

Tovább

A Huawei szupergyors autós töltője Magyarországon is elérhető

Kütyü Magazin - 2017. május 9.
Cikk csatolmány

A Huawei szupergyors autós töltője 5A gyorstöltéssel érkezik, amellyel használója mindössze 30 perc alatt annyi energiával töltheti fel a telefon akkumulátorát, amennyivel a készülék akár 12 órányi videózást is kibír. 

Tovább

Már több mint százezren használják a CIB Bank mobilalkalmazását

Kütyü Magazin - 2017. május 9.
Cikk csatolmány

Már több mint százezer felhasználója van a CIB Bank tavaly tavasszal indult mobilalkalmazásának, ami hamarosan újabb funkciókkal egészül ki. A felhasználók többsége aktívan használja is az applikációt: háromnegyedük rendszeresen, minden hónapban legalább egyszer belép. A CIB az alkalmazást százezredikként letöltő ügyfelét egy okostelefonnal lepte meg.

Tovább

A mobilszolgáltatóknak idén június 30-ig azonosítaniuk szükséges a feltöltőkártyás előfizetőiket

Kütyü Magazin - 2017. május 8.
Cikk csatolmány

A jogszabályi változások következtében a mobilszolgáltatóknak idén június 30-ig azonosítaniuk szükséges a feltöltőkártyás előfizetőiket (előre fizetett hang SIM-kártyákkal rendelkezőket). 

Tovább

A Huawei P10 nyerte a legjobb okostelefonos kamera díját a TIPA Awardson

Kütyü Magazin - 2017. május 4.
Cikk csatolmány

A Huawei legújabb csúcstelefonjait, a P10-et és P10 Plus-t választották a legjobb okostelefonnak (Best Photo Smartphone) az idei TIPA Awards választáson. A fotográfia „Oscarjaként” is emlegetett független nemzetközi megmérettetésen öt év után először díjaztak okostelefont, a nyerteseket a 27 tagú, a világ elsőszámú fotómagazinjainak szerkesztőiből álló zsűri választotta ki.

Tovább

A magyar piacon is debütál az LG G6

Kütyü Magazin - 2017. május 4.
Cikk csatolmány

Az LG legújabb csúcsmobilja az idei MWC-n mutatkozott be a nagyközönségnek, napokon belül pedig a hazai fogyasztók is hozzájuthatnak. 

Tovább

Növekedtek a Huawei okostelefon szállításai 2017 első negyedévében

Kütyü Magazin - 2017. május 3.
Cikk csatolmány

A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy 2017 első negyedévében összesen 34,55 millió okostelefont szállított le, amely 21,6 százalékos növekedést jelent az előző évi értékhez képest. Az IDC adatai szerint a kínai vállalat részesedése az okostelefonok világpiacán 9,8 százalékra növekedett, amellyel megerősítette pozícióját a világ harmadik legnagyobb okostelefon gyártójaként.

Tovább

Érintéses fizetéssel bővül a Telenor Wallet alkalmazás a Telenor és a Budapest Bank közös megoldásával

Kütyü Magazin - 2017. május 3.
Cikk csatolmány

A Telenor Magyarország és a Budapest Bank közös mobilfizetési megoldásával bővül a Telenor Wallet alkalmazás, amely így egy helyre integrálja a Telenor mobilfizetési megoldásait. 

Tovább