Január 11-től kapható itthon a Honor 10 Lite

Kütyü Magazin - 2019. január 10.
Cikk csatolmány

Az Android 9 Pie rendszerre épülő EMUI 9 és a harmatcseppnyi szenzorsziget, illetve a 24 megapixles AI szelfikamera teszik különlegessé a Honor 10 Lite készüléket, amely holnaptól elérhető itthon is.

Tovább

Minden idők legsikeresebb szériái a Huawei P20 és a Mate 20

Kütyü Magazin - 2019. január 7.
Cikk csatolmány

A Huawei Technologies globális árbevétele 2018-ban 21 százalékkal emelkedett, elérte a 108.5 milliárd dollárt. A legjobban a fogyasztói üzletága növekedett, összesen 200 millió okostelefont szállított le, amely 30 százalékos növekedés. 

Tovább

Nyolcféle mesterséges intelligencia projekt a Samsung C-Labtól

Kütyü Magazin - 2019. január 7.
Cikk csatolmány

A Samsung Electronics a 2019-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) mutatja be a C-Lab (Creative Lab) program nyolc új, mesterséges intelligencia alapú projektjét. A kiállításon nyolc külsős, a C-Lab keretein belül indult start-up is bemutatja újdonságait, további üzleti lehetőségek reményében.

Tovább

Megérkezett a HONOR 10 és HONOR View 10-re az EMUI 9

Kütyü Magazin - 2019. január 7.
Cikk csatolmány

Az Android 9 Pie rendszerre épülő EMUI 9 a mesterséges intelligenciának köszönhetően gyorsabb, hatékonyabb és gördülékenyebb, mint valaha, egyúttal olyan fejlesztéseket tartalmaz, melyek érezhetően még magasabb szintre emelik a felhasználói élményt az okosabb, egyszerűbb használat érdekében.

Tovább

Egyre több előfizető választotta az egy éves hűségidőt

Kütyü Magazin - 2019. január 6.
Cikk csatolmány

Egyre többen élnek a határozott idejű, azaz hűségidős szerződésekre vonatkozó szabályok 2017 őszén életbe lépett változásai által kínált lehetőségekkel – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) távközlési szolgáltatások használatát lakossági körben vizsgáló 2018-as felmérésének előzetes adataiból. 

Tovább

Vodafone: idén szilveszterkor tovább tarolt a mobilnet

Kütyü Magazin - 2019. január 4.
Cikk csatolmány

A Vodafone 2018/19-es szilveszteri forgalmi statisztikáiból kiderül, hogy december 31-én és január 1-jén a korábbi évekhez hasonlóan folytatódott a tendencia, miszerint az ügyfelek egyre több mobilnetet használnak a szeretteik köszöntésére az előző év ugyanezen időszakához képest. Az MMS-ek és telefonhívások száma is nőtt, míg SMS-ből idén kevesebb volt.

Tovább

A számhordozás gyors, egyszerű és díjmentes

Kütyü Magazin - 2019. január 4.
Cikk csatolmány

Egykapus ügyintézéssel, díjmentesen, pár nap alatt hordozhatja át hívószámát az, aki mobilszolgáltatót szeretne váltani, de megtartaná régi telefonszámát. 

Tovább

Felzárkózik a nagyokhoz az új P Smart 2019

Kütyü Magazin - 2019. január 2.
Cikk csatolmány

Új középkategóriás okostelefont mutatott be a Huawei. A széria tavalyi készülékéhez képest a gyártó minden téren újított: a P Smart 2019 előlapi notch kialakítással, 6,21 hüvelykes FHD+ kijelzővel, dupla hátlapi kamerával és fejlett mesterséges intelligenciavezérelt beállításokkal érkezik. 

Tovább

24MP-es, mesterséges intelligenciával támogatott előlapi kamerával érkezik a Honor 10 Lite

Kütyü Magazin - 2018. december 30.
Cikk csatolmány

A Honor bejelentette, hogy a Honor 10 alapjaira épített Honor 10 Lite verziója, amely 90% feletti képernyőaránnyal és 24MP-es szelfikamerával lett felszerelve, Magyarországon január első felétől lesz elérhető. A készüléket az Android 9-re épülő, legújabb EMUI 9.0 szoftverrel, három színben lehet hamarosan megvásárolni.

Tovább

Szilveszteri taxicsúcs

Kütyü Magazin - 2018. december 29.
Cikk csatolmány

Idén a tavalyihoz képest kétszer több, 16 ezer fuvarra számít a Taxify az év utolsó és az új év első napján. Szilveszterkor szolgálatban lesz a népszerű Tesla Taxify autó is.

Tovább