Mobilapp vezet el Eger titokzatos hőséhez

Kütyü Magazin - 2017. július 6.
Cikk csatolmány

Nem mindennapi kalandban lehet részünk, ha idén nyáron Eger városába látogatunk: Július 10-től indul a hőskeresés! Az Eger Városi Turisztika Kft. által létrehozott legújabb Mistory történetben a város titokzatos hősének keresésére indulhatunk, és járhatjuk be a játék során a történelmi város legszebb pontjait.

Tovább

NMHH: Az előrefizetős SIM-kártyák 68 százalékánál történt meg az adategyeztetés

Kütyü Magazin - 2017. július 4.
Cikk csatolmány

Június 30-án járt le a határideje az előrefizetős SIM-kártyák adategyeztetésének, és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) beérkezett szolgáltatói adatok szerint a kártyák több mint kétharmadát egyeztették az előfizetők a szolgáltatókkal. Aki lecsúszott a határidőről, annak mindhárom szolgáltatónál lehetősége lesz új szerződéskötés mellett a hívószáma és az egyenlege visszaszerzésére.

Tovább

A Kaspersky Lab új alkalmazása megakadályozza az androidos telefonok lemerülését

Kütyü Magazin - 2017. július 4.
Cikk csatolmány

A Kaspersky Lab új terméket mutatott be az Android készülékek felhasználóinak – a Battery Life nevű alkalmazást. Ennek az ingyenes alkalmazásnak a célja, hogy használatával növelje a készülékek akkumulátorainak élettartamát és ezáltal a készülékét is.

Tovább

Újra adatduplázás a Telekom VOLT Fesztiválon

Kütyü Magazin - 2017. július 4.
Cikk csatolmány

Folytatódik a tendencia, miszerint évente megduplázódik a Telekom VOLT Fesztiválon forgalmazott adatmennyiség, legalábbis a Telekom hálózatán mért adatok szerint. 

Tovább

Az LG bemutatta ARTCOOL névre keresztelt Wi-Fi-s légkondicionálóját

Kütyü Magazin - 2017. július 3.
Cikk csatolmány

Teljesítmény, kényelem és dizájn: erre koncentrált az LG, amikor megtervezte legújabb légkondicionálóját, az ARTCOOL-t. 

Tovább

A zene az kell

Kütyü Magazin - 2017. július 3.
Cikk csatolmány

Globálisan az okostelefon-tulajdonosok 63 százaléka használ napi szinten valamilyen zenei streaming szolgáltatást, míg a magyar felhasználók közül 84 százalék vallotta, hogy látogatott már meg valamilyen online zeneszolgáltató oldalt. 

Tovább

Az 5G kapujában állunk

Kütyü Magazin - 2017. június 30.
Cikk csatolmány

A Samsung Electronics és az SK Telecom sikeres 5G végpontok közötti kapcsolati tesztet hajtott végre az 5G New Radio (NR) technológia használatával. A teszt, amely 3,5 GHz-es spektrumon, az 5G NR technológián alapuló virtuális magon, rádión és eszközön keresztül valósult meg, az 5G végpontok közötti kapcsolatok sikerét bizonyítja.

Tovább

Mentőöv az adategyeztetésről lemaradt Telenor ügyfeleknek

Kütyü Magazin - 2017. június 30.
Cikk csatolmány

Ma lejár a kötelező adategyeztetési határidő a feltöltőkártyás ügyfeleknek. A Telenor azonban kínál alternatív megoldást azoknak, akik mégsem teszik meg ezt a lépést.

Tovább

Új bővítmények érkeztek a Viberhez

Kütyü Magazin - 2017. június 29.
Cikk csatolmány

A Viber bejelentette, hogy 2016 decemberében elindított tartalommegosztó és online vásárlást segítő bővítménycsomagja teljes átalakuláson ment keresztül. Az idei év legfontosabb frissítése a mostani.

Tovább

Nem veszik el a Domino hívószám

Kütyü Magazin - 2017. június 28.
Cikk csatolmány

Július 1-jén a jogszabály erejénél fogva megszűnnek azok a Domino előfizetői szerződések, amelyek kapcsán az adategyeztetés nem történik meg június 30-án éjfélig. 

Tovább