Kapcsolj magasabb sebességbe novembertől a Telekom Magenta 1 All-in csomagjával!

Kütyü Magazin - 2017. november 2.
Cikk csatolmány

November 3-tól elérhető a Telekom prémium kedvezménycsomagja a Magenta 1 All-in, mellyel az optikai hálózattal lefedett területen élők közös használat mellett akár 2 gigabit/sec sávszélességgel netezhetnek.

Tovább

A HTC bejelentette a HTC U11 life és U11+ okostelefonokat

Kütyü Magazin - 2017. november 2.
Cikk csatolmány

HTC U11 life: Edge Sense, lenyűgöző kamerák, az időjárás viszontagságainak ellenálló kialakítás, USonic zajszűrő fejhallgató és letisztult Android mobil operációs rendszer a Google-től. HTC U11+: nagyobb kijelző, nagyobb akkumulátor és még több szórakozás, mindez kecses, áttetsző készülékházba rejtve.

Tovább

A Telekom bevezeti a piacon legnagyobb, 2 Gbit/s sebességű otthoni netcsomagját

Kütyü Magazin - 2017. október 31.
Cikk csatolmány

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telekom teszi hozzáférhetővé lakossági ügyfeleinek a piacon ma elérhető legnagyobb internetes csomagot: november 1-től az optikával fedett területein bevezeti a 2000 Mbit/s (=2Gbit/s) sebességű otthoni internetcsomagját, amely több eszköz egyidejű csatlakoztatása esetén - például családi használatban - megduplázza a Telekomnál eddig elérhető legnagyobb sávszélességet. 

Tovább

Kétszeres olimpiai bajnokkal erősített a Sony Mobile

Kütyü Magazin - 2017. október 29.
Cikk csatolmány

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) bejelentette, hogy Szilágyi Áron, a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó lett a márka magyarországi nagykövete.

Tovább

Előrendelhető az iPhone X a Telenornál

Kütyü Magazin - 2017. október 28.
Cikk csatolmány

A Telenor kínálatában is elérhető lesz a jövő okostelefonjának tartott iPhone X, az Apple forradalmi dizájnnal bíró, teljes előlapot lefedő érintőképernyős okostelefonja. 

Tovább

Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate 10 Pro

Kütyü Magazin - 2017. október 28.
Cikk csatolmány

A Huawei itthon is bemutatta legújabb zászlóshajó készülékét, a Mate 10 Pro-t, amely október 27-től, a közép-, kelet-, és észak-európai régióban elsőként Magyarországon rendelhető elő.  A mesterséges intelligencia által hajtott okostelefon 254 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron november közepétől két színben lesz kapható a hazai boltokban.

Tovább

Négy kamerával jön Magyarországra a Huawei Mate 10 Lite

Kütyü Magazin - 2017. október 28.
Cikk csatolmány

Október végétől Magyarországon is kapható a Huawei Mate 10 Lite – jelentette be a vállalat budapesti sajtótájékoztatóján. A Mate sorozat legifjabb tagja az első olyan Huawei készülék, amelynek elő- és hátlapját is dupla kamerával szerelte fel a gyártó. 

Tovább

Az iPhone X november 3. péntektől elérhető a Magyar Telekom kínálatában

Kütyü Magazin - 2017. október 27.
Cikk csatolmány

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy elérhetővé teszi az iPhone X készüléket, a jövő okostelefonját, mely forradalmian új designnal és lélegzetelállító all-screen kijelzővel érkezik. Az iPhone X készülékek október 27. péntektől előrendelhetők, illetve november 3. péntektől megvásárolhatók a www.telekom.hu weboldalon.

Tovább

Biztosítással is vásárolhatók új készülékek a Telenornál

Kütyü Magazin - 2017. október 25.
Cikk csatolmány

Október 25-étől a Telenor egyéni és vállalati számlás ügyfelei háromféle konstrukcióban elérhető készülékbiztosítást köthetnek újonnan vásárolt készülékükre. A szolgáltatás ideális azoknak, akik szeretnék eszközüket olyan káresetekre is biztosítani, amelyekre a hagyományos jótállás nem terjed ki – legyen szó például a telefon leejtéséről, beázásáról, harmadik személy általi szándékos rongálásról vagy akár lopásról.

Tovább

Minden tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül a Telenornál

Kütyü Magazin - 2017. október 23.
Cikk csatolmány

A Telenor egyik legfontosabb célja, hogy mind szélesebb társadalmi rétegekkel ismertesse meg a digitális fejlődés lehetőségeit, és biztosítsa számukra a korlátlan internetezés élményét. 

Tovább