Megérkezett az új strapabíró Cat S31 és a Cat S41

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 5.
Cikk csatolmány

A Cat phones bejelentette strapabíró készülékcsaládjának két új tagját, a masszív, ellenálló okostelefon, az S31-et és a nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező S41-et.

Tovább

A fém az üveggel társul az új IDOL 5 és IDOL 5S-ben

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 4.
Cikk csatolmány

A legújabb generáció tagjainak tervezték az Alcatel IDOL 5-öst, amely az IDOL sorozat legújabb családtagja. A stílus és a tudás nem mindennapi keverékét nyújtó készülék kiváló minőségű kamerájának és a kettős közösségi fióknak köszönhetően tökéletes eszköze lehet a csodás pillanatok azonnali megosztásának.

Tovább

Már a Telekom iPhone-os ügyfelei is élvezhetik a 4G Hang előnyeit

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 4.
Cikk csatolmány

Szeptembertől a Magyar Telekom elkezdi iPhone-os ügyfelei számára is a 4G Hang opció tömeges aktiválását, így fokozatosan elérhetővé válik számukra a 4G Hang használata. 

Tovább

IFA 2017: két különleges Alcatel okostelefon és egy családi óra a TCL-től

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 4.
Cikk csatolmány

Az Alcatel A7 extrém kapacitású akkumulátorral, az Alcatel A7 XL dupla kamerával, a Movetime Family Watch pedig sokoldalúságával vívja ki a figyelmet.

Tovább

A Sony bemutatja a Nimway okosirodai megoldást

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 31.
Cikk csatolmány

A mai naptól elérhető a Sony Seed Acceleration Programjának (SAP) első európai üzleti megoldása: a Nimway. A Nimway általános irodai helyzetek megoldását segíti elő, pl. elvezet a következő megbeszélésünk helyére, segít szabad tárgyalót találni, és megmutatja, hogy hol tartózkodnak éppen a munkatársaink. Ezen túl értékes információkat nyújt a vezetőségnek az irodai terület felhasználásáról is.

Tovább

A Sony bemutatja két új lenyűgöző Xperia okostelefonját

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 31.
Cikk csatolmány

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) bejelentette, hogy prémium okostelefon családja az Xperia XZ1 és az Xperia XZ1 Compact modellekkel bővül. 

Tovább

A Telekom virtuális valóság játékkal segíti a demenciakutatást

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 29.
Cikk csatolmány

A Deutsche Telekom valamennyi európai vállalata, köztük a Magyar Telekom is bevezette a világ első olyan VR játékát, amely segíthet a kutatóknak felvenni a harcot a demencia ellen. A ‘Sea Hero Quest’ VR  a virtuális valóságon alapuló játékokban rejlő lehetőségeket törekszik kiaknázni a demenciakutatás terén.

Tovább

Egykezes készülék, hatalmas kijelzővel: megérkezett az LG Q6

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 29.
Cikk csatolmány

Széles látószögű szelfikamera, az előlapot szinte teljesen beborító kijelző és rengeteg közösségi funkció. Szeptembertől már Magyarországon is kapható az LG új mobilja, a Q6, amely bár a középkategóriás készülékek piacán száll versenybe, rengeteg prémium tulajdonsággal rendelkezik. 

Tovább

Újabb úttörő digitális funkció a KLM-nél

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 27.
Cikk csatolmány

A holland királyi légitársaság utasai már a WeChat Pay alkalmazáson keresztül is fizethetnek repülőjegyeikért. A KLM az első nem-kínai légitársaság, aki ezzel a szolgáltatással könnyíti meg utasai életét.

Tovább

Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 24.
Cikk csatolmány

A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját, amelyet azoknak terveztek, akik szeretnének kötöttségek nélkül alkotni. 

Tovább