Szűrés

A(z) LG kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyetlen alkatrészbe integrálja az automatizált vezetést, a vezetéstámogatást és az utastér digitalizációját az LG új megoldása

2024. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a világ legnagyobb autógyártói számára zártkörű bemutatót tart a 2024-es CES kiállításon, ahol egy új, több területet átfogó, a fejlett vezetéstámogató rendszereket (ADAS), az automatizált vezetési megoldásokat (AD) és a járműfedélzeti infokommunikációs (IVI) technológiákat integráló platformot mutat be. Az LG által a Magna globális mobilitási technológiai vállalattal együttműködésben kifejlesztett platform új irányt adhat a mobilitási piacnak, és a közeljövőben már kereskedelmi forgalomba is kerülhet.

Tovább

Az LG korábbi tévékészülékein is elérhetővé teszi legújabb webOS platformját

2024. január 4. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy korábbi kiadású LG okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét*, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.

Tovább

Különféle életmódokhoz szabott kreatív ötleteket visz az LG a CES-re

2024. január 3. -

Az LG Electronics (LG) idén egy innovatív és úttörő termékcsaládot készül bemutatni a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai és informatikai kiállításának számító CES-en.

Tovább

Az LG új QNED készüléke 98 hüvelykes képátlóval kápráztatja el a nézőket

2024. január 2. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette legújabb, 2024-es QNED és QNED Mini LED televízióit. A még szélesebb képernyőválaszték része egy ultranagy, 98 hüvelykes modell is, amely életteli képminőséggel, fejlett, mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozási technológiákkal, széleskörű személyre szabhatósággal és kifinomult dizájnnal érkezik.

Tovább