Szűrés

A(z) NFC kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt vannak a Sony új, vezeték nélküli, hordozható hangsugárzói

2014. május 16. -

A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói – az SRS-X2 és az SRS-X3 – egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra, könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően. A kivételes hangzás révén a Sony vezeték nélküli hangsugárzói ideális megoldást nyújtanak ahhoz, hogy kényelmesen hallgathassuk zenénket mobil készülékeinkről.

Tovább

Nyomtatók régen és ma

2014. április 7. -

Messzire nyúlik vissza a nyomtatás töténete. Nem feltétlenül a könyvnyomtatáshoz köthető a technológia születése. A legújabb kutatások szerint az évszázodokon keresztül a tudás megosztásának szinte kizárólagos forrásának tekintett nyomtatás a VIII. században kezdődött Kínában, papírpénz formájában.

Tovább

NFC-képes nyomtatók KKV-knak a Samsungtól

2014. március 19. -

A Samsung bemutatta új NFC-képes nyomtatóit: az Xpress C1860-as sorozatú színes lézernyomtatókat és az Xpress M2885-ös sorozatú mono-lézer nyomtatókat. Ezeket olyan irodák, KKV-k számára tervezték, amelyek sokat nyomtatnak, és ahol számos más informatikai eszközzel kell biztosítani a kompatibilitást. Mindkét sorozat támogatja a Samsung Cloud Printet, amely már idén kapható lesz az USA-ban és Európában.

Kulcsszavak: NFC, nyomtató, Samsung, kkv
Tovább

Huawei Talk Band B1 – headset egy okoskarkötőben

2014. február 25. -

A Huawei is megveti a lábát a hordható eszközök piacán. Ahogy az már korábbi hírekből sejthető volt, a vállalat az MWC-n leplezte le első okoskarkötőjét, a TalkBand B1-et, amely fülesként is használható.

Tovább