Szűrés

A(z) iPhone kulcsszót tartalmazó cikkek

Az MKB ügyfelei is fizethetnek iPhone vagy Apple Watch segítségével

2020. szeptember 16. -

Az MKB Bank elhozta ügyfeleinek az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást, mellyel egyszerűen, gyorsan és biztonságosan fizethet, anélkül, hogy fizikailag használná bankkártyát, gombokhoz érne, vagy készpénzzel érintkezne. A tranzakciók biztonságát az iPhone garantálja. 

Tovább

A Telekomnál jövő héten megvásárolható az új iPhone SE

2020. április 17. -

A Telekomnál április 24-től lesz elérhető az erős és kedvező árú új iPhone SE készülék. A kiemelkedő teljesítményű új iPhone SE az okostelefonok történetében eddigi leggyorsabb A13 Bionic chippel és hosszú akkumulátor üzemidővel érkezik, valamint az iPhone-ok között a legjobb egykamerás rendszerrel, amely leginkább portré üzemmódban mutatja meg előnyeit. 

Tovább

Az Ingenico megkezdte a hűségprogramok Apple Pay támogatásának integrálását

2020. január 28. -

Az egyszerű és biztonságos fizetések piacvezető szolgáltatója, az Ingenico Group bejelentette, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában megkezdte a hűség- és kuponprogramok Apple Pay támogatásának integrációját a fizetési terminálokba. Az integráció révén az Ingenico termékeket használó bármilyen méretű kereskedő kihasználhatja a hűség-, jutalom- és ajándékkártya és egyéb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatás gyors és kényelmes elérését az Apple Wallet-ben az iPhone készülékeken.

Tovább

Ezek 2020 legjobban várt csúcsmobiljai

2020. január 24. -

Leginkább az 5G-nek köszönhetően nagy változások küszöbén áll 2020-ban az okostelefonos piac, a gyártók pedig kivétel nélkül felkészültek arra, hogy alkalmazkodjanak az aktuális trendekhez és igényekhez. Ennek megfelelően már nemcsak a csúcskategóriában, hanem az olcsóbb készülékek között is megjelenhetnek az első olyan okostelefonok, melyek támogatják az új technológiát, noha a szegmens legjobban várt eszközeit ezért természetesen a zászlóshajók között találhatjuk. Hogy melyek lesznek az előttünk álló hónapok legjobban várt csúcsmobiljai? Összegyűjtöttük a legfontosabbakat!

Tovább