Szűrés

A(z) nVidia kulcsszót tartalmazó cikkek

Beszédes nevű csúcsmobil – LG Optimus 4X HD

2012. február 23. -

A koreai gyártó bemutatta első négymagos, Tegra 3 processzorral felvértezett okostelefonját. Az Android 4.0 ICS alapú jövevény nem csak a teljesítmény, hanem a megjelenítés terén is ott van a topon, ugyanis egy 4,7 hüvelykes HD kijelzőt kapott.

Tovább

ZTE Mimosa X – Adatátvitelből ötös

2012. február 21. -

Csak tegnap számoltunk be a kínai gyártó két, a Mobile World Congressen debütáló üdvöskéjéről, s máris hírt adhatunk egy újabb jövevényről. Az Android 4.0 ICS alapú ZTE Mimosa X-et olyan Nvidia hardverek teszik érdekessé, mint a Tegra 2 processzor, a GeForce grafikus gyorsító, vagy az Icera 450 HSPA+ modem.

Tovább

Kiszivárgott a HTC Endeavor ROM-ja

2012. február 14. -

A tajvani gyártó Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú csúcsmodellje, a HTC Endeavor várhatóan csak a hónap végén megrendezésre kerülő Mobile World Congressen mutatkozik be, ám a készülék gyári ROM-ja a közelmúltban az Android Central-hoz került, ahol sok-sok érdekességet bányásztak ki belőle a srácok.

Tovább

Tegra 3 tablettel rukkolt elő a Fujitsu – M532 [Videó]

2012. január 18. -

Négymagos Nvidia Tegra 3 processzor ciripel a Fujitsu Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű táblagépében, mely néhány hónap múlva landol a piacon.

Tovább