Szűrés

A(z) wifi kulcsszót tartalmazó cikkek

Super WiFi-t mutatott a Vodafone Barcelonában

2019. február 26. -

A Vodafone bejelentette, hogy elindítja a Super WiFi szolgáltatását, egy intelligens otthoni hálózatot, amely gyors és megbízható WiFi-jelet biztosít az otthonunk minden szegletében. A Super WiFi egyszerűen telepíthető, kisméretű távolságnövelőket használ, amelyeket a ház stratégiailag fontos helyein kell elhelyezni ahhoz, hogy minden helyiségben egyenletes jelet biztosítson. Otthonunk méretétől függően legfeljebb három távolságnövelő gondoskodik arról, hogy mindenki azt csinálhassa az interneten, amit akar, ott és amikor akarja. 

Tovább

Kicsi a hálózat, de erős

2019. február 8. -

A tajvani Zyxel ma bemutatta a fiatalok számára tervezett Multy U eszközét, egy minden eddiginél kompaktabb és könnyen használható WiFi mesh megoldást.

Tovább

Mesterséges intelligenciával az ultrabiztonságos otthoni hálózatért

2018. november 9. -

Az egyre élesedő online fenyegetések megelőzésére fejlesztette ki a tajvani Zyxel új 11ax WiFi termékcsaládját, ami sokkal gyorsabban és hatékonyabban szűri ki az otthonokra veszélyes vírusokat és rosszindulatú hackereket.

Tovább

Air France CONNECT: maradj kapcsolatban a repülés közben is

2018. október 3. -

Az Air France folyamatosan azon dolgozik, hogy új, innovatív megoldásokkal tegye minél kényelmesebbé az utazási időt. A légitársaság azt tervezi, hogy 2020-ra minden járatán elérhetővé teszi a wifit. A jelenlegi vezetékes internettel felszerelt repülőgépjáratain az Air France új kapcsolódási szolgáltatást kínál, az Air France CONNECT-et.

Tovább