Szűrés

A(z) táblagép kulcsszót tartalmazó cikkek

ECOM Instruments az SPS 2021 kiállításon

2021. november 17. -

Az Ipar 4.0 térképen a veszélyes területek továbbra is fehér foltként jelennek meg számos gyártási műveletben. A robusztusságra és a robbanásvédelemre vonatkozó követelmények magasak, a terület túl szerteágazó, a csatlakoztathatóság pedig gyakran korlátozott. A Pepperl+Fuchs ECOM Instruments márkájának gyújtószikramentes okoseszközei azonban még a veszélyes területeken is paradigmaváltást hoztak. Az SPS - Smart Production Solutions rendezvényen (2021. november 23-25.) az ECOM Instruments a 7A csarnok330-as standján mutatja be, hogyan lehet áthidalni a szakadékot a veszélyes területek biztonsági követelményei és az intelligens gyár adatéhsége között.

Tovább

Itt az új Nokia T20 táblagép

2021. október 6. -

Bemutatta első táblagépét a HMD Global. A Nokia T20 a megszokott Nokia minőséget nyújtja nagyobb képernyőn, kiemelkedő üzemidővel és az egész család számára ideális extra funkciókkal.

Kulcsszavak: Nokia, táblagép
Tovább

A Huawei új táblagépe kompatibilis az Androiddal és a Microsoft Office programokkal

2021. július 29. -

A Huawei MatePad 11 a vállalat első olyan készüléke, amely 120 Hz-es képfrissítési technológiával rendelkezik és a legújabb generációs M-Pencillel is kezelhető. A tablet a Többképernyős együttműködés funkciónak köszönhetően akár külső kijelzőként is használható. A MatePad 11 kompatibilis az Androiddal, valamint egyszerűen futtathatók rajta a Microsoft Office programok, valamint a Google Drive és a Calendar appok is. A MatePad 11 augusztus 2-től elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 164.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Tovább

Érkezik a Galaxy Tab S7 FE és a Galaxy Tab A7 Lite

2021. május 27. -

A Samsung új táblagépekkel bővíti okoseszköz-portfólióját. A Galaxy Tab S7 FE a Tab S7 közönségkedvenc megoldásait hozza el, mint például a nagyméretű kijelzőt és a multitasking funkciókat. A Galaxy Tab A7 Lite egy sokoldalú, kompakt tablet, amelyet a felhasználók bárhová könnyen magukkal vihetnek, így akár a távmunkához is ideális. 

Tovább